İveco Daily 2005 , 15 M3 Dönüşümü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yabanturk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,341
Ynt: İveco Daily 2005 , 15 M3 Dönüşümü

Emre bey benimde en büyük korkum bu tür olaylar hemen hemen bütün işlerde böyle herkes kendini usta ilan ediyor ama ellerinden çok çeneleri ve pişkinlikleri usta, insanlarımız yozlaştı artık bir kaç işini iyi yapan insanda bu tip insanlar yüzünden karalanıyor kendinize iyi bakın geçmiş olsun.

Etiketler

Son gelişmeleri yazıyorum;

Banyo kapısını nasıl yaptıysa yamuldu ve artık kapanmıyor. Güneş panelleri yerlerinden oynadı ve çerçevesi yamuldu. Her yerini baştan yapmak zorunda kalıyoruz :(

Demek Yine hüsran yine hüsran ne kazanıldı bir hiç ne denilecek kelime var ne de bir iş Yazıklar olsun

Karavan imalatı standart bir imalat olmadığı için firmaları çok iyi incelemek gerekiyor. Özellikle atölyelerini yerinde inceleyip kalite ve iş kapasitelerini görmek gerekir. Firma sahiplerini ve hatta ekiplerini tanımak gerekir. Bir de bütçeler ne kadar kısıtlı olursa olsun en ucuz fiyat En avantajlı fiyat değildir. Geçmiş olsun. Bir yol kazası diyelim.

Büyük geçmiş olsun o arkadaş mutlaka bu yazıları okuyordur ve kendi bindiği dalı nasıl kestiğine bakıp bakıp yanıyordur umarım.
Benim düsturum şudur arkadaşlar
Bu işler sipariş ile olmaz bitmiş işi görüp beğenip alacaksın.
Yoksa insanların taahütüne kaldıysak Ay'ı bile parselleyip satarlar adama.

geçmiş olsun,jet fadıl jetpa dedi paraları çarptı,ardından maldivler capris gold dedi gene çarptı,birkaç yıl sonra tekrar ortaya çıkıp başka bir şey deyip yine çarpacak,
hala hesabınız terör örgütünün elinde ben şuyum,buyum diyenler çarpacak adam buluyor
millet olarak biraz safız..
bu arada
bu tür bir şikayet almayan bir usta var,oda ankarada dolly karavan bülent usta,henüz yaptığı karavanlarla ilgili hiçbir şikayet görmedim duymadım,eğer böyle bir düşüncem olursa onun kapısını çalacağım

Sahibinden.com da yorum yazma olanağı olmaması geri bildirimler yapabilmenin önünü kesiyor... :(

omnitemporal' Alıntı:
geçmiş olsun,jet fadıl jetpa dedi paraları çarptı,ardından maldivler capris gold dedi gene çarptı,birkaç yıl sonra tekrar ortaya çıkıp başka bir şey deyip yine çarpacak,
hala hesabınız terör örgütünün elinde ben şuyum,buyum diyenler çarpacak adam buluyor
millet olarak biraz safız..
bu arada
bu tür bir şikayet almayan bir usta var,oda ankarada dolly karavan bülent usta,henüz yaptığı karavanlarla ilgili hiçbir şikayet görmedim duymadım,eğer böyle bir düşüncem olursa onun kapısını çalacağım

Madem yeri geldi, ben de üretici olarak, karavanımı ikinci elden almış olmama rağmen, ürününe sahip çıkan, her isteğimle ilgilenen, titizlikle istediğim tüm eklentilere yol yöntem bulup memnun olmamı sağlayan karavanımın yapımcısı Aydın Bey'i ve İmaj Karavanı anmadan edemeyeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR