İveco Daily 2005 , 15 M3 Dönüşümü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yabanturk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,341
Çok güzel olmuş, güzel gezilerde kullanmanız dileğiyle. Aracın ağırlığı toplamda ne kadar oldu? Aracın tescilini motokaravan olarak yaptırdınız mı? sakıncası yoksa, bir de maliyetleri paylaşabilirmisiniz? Teşekkürler.Ergun.

Etiketler

Alıntı
Çok güzel olmuş, güzel gezilerde kullanmanız dileğiyle. Aracın ağırlığı toplamda ne kadar oldu? 3340 kg oldu .racın tescilini motokaravan olarak yaptırdınız mı? evet ruhsat m1 motoravan olarak değişti . sakıncası yoksa, bir de maliyetleri paylaşabilirmisiniz? arac hariç 29 bin tl oldu Teşekkürler.Ergun.

öncelikle hayırlı olsun. Yakında yapacak biri olarak banyo iç kaplamasını neyle yaptınız . beyaz mineflo kullandım .

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=104996.75#ixzz3NJK9stS2

Merhaba bu araç bana aittir.
2014 Mayıs ayında bir ilan sitesinde paylaşmış olduğu fotoğraflarını beğenerek, butik üretim yapan Yabanturk ile aracımızı camper karavana dönüştürmesi için görüştük.

İlan fotoğraflarından bazıları

2.jpg

83561_ilan_3_kck.jpg

83561_ilan_6_kck.jpg

Ekli dosyalar

• 5.jpg
    5.jpg
    102.4 KB · Görüntüleme: 718

Arkadaşlar bu bir şaka mı?
Hadi Emre Beyin paylaşımından önce yapılan çok iyi, çok hoş, aslansın kaplansın tarzı paylaşımları geçtim.
Emre Bey fotoğrafları paylaşıyor, üretim sürecindeki rezaletleri anlatıyor, fotoğraflar her şeyi gösteriyor mal meydanda, yandım allah diyor hala elinize sağlık çok güzel olmuş diye yorum yapılıyor.
Artık olaylar şirazesinden mi çıktı, insanlar okumadan laf olsun diye mi yorum yazıyorlar, yoksa aklımızla dalga mı geçiliyor.
Ben akıl sır erdiremiyorum.

geçmiş olsun üzücü bir durum.son bitmiş hali resimleri nasıl merak ediyorum doğrusu.yinede hayallerinizi gerçekleştirdiğiniz için tebrik ediyorum.

Çok teşekkür ederim.Olan oldu,artık yapabileceğim fazla bir şey yok.Lakin başkalarının da aynı sorunu yaşamasını istemediğim için pek de tercih etmek istemediğim bu paylaşımları yapmak zorunda kaldım. Ben istanbul'da yaşıyorum kapımız herkese açık kim ne zaman isterse aracımı inceleyebilir. Ayrıca bu arkadaş o çakma fotoğraflı ilanları kaldırarak yerine aşağıda linkini vereceğim ilanı kullanmaya başlamış. Siz siz olun sözleşmenizi çok sağlam yapın.

http://ilan.yabantv.com/ilan/89787-avcilara-ozel-karavan-tasarim-ve-uretimi.aspx

geçmiş olsun ....bu toplum ne ara bu kadar yozlaştı ...Ahilik gibi bir kültürle yoğrulan esnaf ne zamandan beri değerlerinden uzaklaşıp ahlaksızlaştı anlamakta zorluk çekiyorum. Sektörde bilinen ve sürekli iş yapan yaklaşık 10 civarında üretici var ve ne yazıkki 2-3 tanesi dışında diğerleri yaşattıkları sorunlarla forum sayfalarının müdavimleri durumundalar.....şahsen sektörün düzeleceğine dair umudumu korumak hususunda çok zorlanıyorum.....

Emre bey çok geçmiş olsun...
Bu şekilde insanların hayalleri üzerinden kar etmeye çalışan k.k yoksunu insanlarında Gereken cezayı almalarını Rabbimden dilerim.

umarım başkalarıda bu resimlerden etkilenip zarara uğramazlar.
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.
umarım Hevesiniz kaçmaz. Kendi imkanlarınız ile bu yanlışlıkları düzeltirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR