italya gezisi tavsiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan css97 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,475

css97

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar sitenize yeni üye oldum ve bir konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum

italya ve fransa gezisi yapmayı düşünüyorum ve maliyet hakkında hiç bir fikrim yok pasaport ve vizemi aldım kendime bir maliyet hazırlayıp gitmem lazım maliyet fazla olursa sadece italya yapma hedefim var italya ve fransada 1 haftada ortalama ne kadar maliyet çıkar bana orta halli otelde kalıcam..

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Etiketler
Ynt: italya gezisi tavsiye

Başlığın üzerinden epey bir vakit geçmiş ama yine de yazayım. Benim duyduğum hiçte hesap edilen bir tatil olmuyormuş italya seyahatleri, sürekli masraf çıkıyormuş. Tabi bu birazda harcamaya bağlı birşey, onu da yapayım şunu da yapayım dersen tuzluya malolur. İtalya da Fransa da büyük ülkeler, hangi bölgesine gitmek lazım, nerelerde neler var onu da araştırmak gerekiyor iyice. Türkiye'yi ele alalım, doğuya giden turistte var batıya giden de. Çok azı komple bir ülke turuna katılır. Misal karadenize gidersin 5 bin lira harcarsın, doğuya gidersin 3 bin lira harcarsın, ege-akdeniz 10-15 bin, istanbul izmir falan daha da pahalı. Şehirden şehire farkediyor, aynısı yurtdışında da geçerli. Oteller benim bildiğim acayip pahalı. En iyisi pansiyonlar. Hem kültüren havayı soğuyorsun hem paran cebinde kalıyor çok tatlı mekanlar var öyle. 1 hafta ortalama uçak biletlerini falan saymıyorum sadece orada yeme içme yatma gezme açısından İtalya'da taş çatlasa 2-2,5 bin lira, maksimum yani. Ha gideyim bilmemne sokağında yemek yiyeyim, gondollara bineyim, ayak basmadığım müze turistik mekan kalmasın deniliyorsa uçar gider bu para. Fransa daha ucuz İtalya'dan onu iyi biliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri