Isuzu Power Box Chip Tunining

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nitroces Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,403
Ynt: Isuzu Power Box Chip Tunining

isuzuma chip tuning uygulamasını yaptırdım sonuç: ilk kalkışlardaki hantallık kayboldu ,ivmelenme bariz şekilde arttı üzerindeki 315x75x16 lastikleri orijinal lastikleri gibi çeviriyor, aracımın şu anki ağırlığı 2300kg artı büyük lastiğin verdiği hantallıkla 0-100 hızlanma 21 sn. ye çıkmıştı şimdi hızlanma 15 sn. kısacası 3000 motor şimdi hakkını veriyor.

Etiketler

Yakıt durumu nasıl Hüseyin bey chip uygulamasından sonra olumlu olumsuz ne gibi değişiklikler oldu?

ne olacak ilk intiba çok olumlu olmuştur, ama şimdiden motor yedek parçalarının fiyatlarını araştırmaya başlamakta ve tanıdık usta aramakta fayda var, ne de olsa araç üreticisine çalışan mühendisin "düşünemediği" değişiklikleri yapmanın elbet bir bedeli olacak, er ya da geç :D

cem uludinc' Alıntı:
Yakıt durumu nasıl Hüseyin bey chip uygulamasından sonra olumlu olumsuz ne gibi değişiklikler oldu?
tam yakıt testi gerçekleştiremedim ama kullanıma bağlı düşecek yada artacaktır sakin kullanımda 1800-200devirde araç çok rahatladı büyük ihtimal yakıt %5 gibi tasarruf yapacağını düşünüyorum ama performanslı kullanımda % 20 bile artabilir bu tahminleri önceki isuzumun yakıt verilerine dayanarak yazdım 99 model 2500 cc hacimli turbosuz motora turbo uygulamıştım araçta müthiş güç artışı olmuştu 0-100 hızlanması 20 sn den 11 sn ye düşmüştü uzun yolda sakin kullanımlarda 6lt civarı yakıyordu araç şu anda arkadaşımda 350 bini geçti hala canavar

herkeze slm arkadaslar benim bi sorunum var ısuzu d max aracım otobanda 120 km hızı gecmiyor boştayken bile devır saatı 3500lerde bıtıyor böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşımız varmıdır veya bilgisi olan ..

sakyuz' Alıntı:
ne olacak ilk intiba çok olumlu olmuştur, ama şimdiden motor yedek parçalarının fiyatlarını araştırmaya başlamakta ve tanıdık usta aramakta fayda var, ne de olsa araç üreticisine çalışan mühendisin "düşünemediği" değişiklikleri yapmanın elbet bir bedeli olacak, er ya da geç :D
evet ilk intiba olumlu mühendisler benim 35 lastik takıp aracı 20 santim yükselteceğimi aracın motorunun aktarma sisteminin bu değişikliğe uğrayan aracın altından kalkabileceğini düşünmemişlerdir herhalde zaten bu işlere kalkışan biride her türlü olumsuzluğu göz önünde bulundurur

tenzolaz' Alıntı:
herkeze slm arkadaslar benim bi sorunum var ısuzu d max aracım otobanda 120 km hızı gecmiyor boştayken bile devır saatı 3500lerde bıtıyor böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşımız varmıdır veya bilgisi olan ..
size özel mesaj attım o ustayla iletişime geçebilirsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR