Lastiklerin yazlık mı kışlık mı olduğunu nasıl anlıyoruz ? Benim bildiğim kış lastiği yumuşak yüzeyli olur . Bununkilerde öyle .darktreys' Alıntı:lastikler yazlık lastik gibi duruyor normaldir.
highway terrain yani h/t tipi lastikler asfalttır ve yazlıktır. üzerinde winter , snow yazısı veya kar işareti gibi şeyler varsa kışlıktır a/t tipi lastiklerde hem yazlık hem kışlıktır her işten biraz yapar. üzerindeki lastikler 0km iken birlikte gelen lastiklerse h/t dir. ve galiba öylemegabyte' Alıntı:Lastiklerin yazlık mı kışlık mı olduğunu nasıl anlıyoruz ? Benim bildiğim kış lastiği yumuşak yüzeyli olur . Bununkilerde öyle .
darktreys' Alıntı:highway terrain yani h/t tipi lastikler asfalttır ve yazlıktır. üzerinde winter , snow yazısı veya kar işareti gibi şeyler varsa kışlıktır a/t tipi lastiklerde hem yazlık hem kışlıktır her işten biraz yapar. üzerindeki lastikler 0km iken birlikte gelen lastiklerse h/t dir. ve galiba öyle
Burada düzeltme yapıyorum . Benim lastikler yazlıkmış . Ama A/T ve m+s gibi özellikleri blunuyor .megabyte' Alıntı:Hocam durum şu . Şimdi biraz araştırdımda benim ki kış lastiği imiş . Üzerindeki sembolün ne anlama geldiğini sonradan öğrendim . 2.durum Lastikler 0 km alırken geldi ama istek üzerine standart olanları ile değil daha geniş ebatlı olanlarla değiştirilerek geldi . Yani üzeirndeki lastiklerin A/T olduklarından eminim . Biraz nette araştırma yaptıktan sonrada kış lastiği oldukları konusunda da sanırım emin oldum . Hatta daha da emin olmak için şimdi gidip bir fotosunu çekicem bel altı
Hayırlı olsun çok güzel bir araç. Ben çok memnunumhunter06_1' Alıntı:9.Isuzu D Max 2010 3.0 OV 4x4 Beyaz A.Bozkurt Ankara
yahşi bey d max i bayadır kullanıyorsunuz kalite performans arazi kabiliyeti olumlu ve olumsuz yönlerini keşfetmissinizdir düşüncelerinizi paylaşırsanız memnun oluruzPIKE' Alıntı:Hayırlı olsun çok güzel bir araç. Ben çok memnunum
PIKE' Alıntı:Hayırlı olsun çok güzel bir araç. Ben çok memnunum
Hayırlı olsun çok doğru bir tercih . Ben bu araçtaki sürüş keyfini bineklerde bile bulamıyorum . O kadar zevk alıyorum . İlk başlarda sarsıntıdan dolayı şikayet ediyodum bilenler bilir ama alıştım . Ama ne yazık ki satmayı düşünüyorum tabi üzülerek . Tabi sadece düşünce aşamasındayım . Beni bu aracı satma düşüncesine iten yüksek vergi oranları ve yakıt fiyatları . Arabayı alalı 1 seneden fazla oldu ama bu bir senden anca 7500 km yaptım . Senede Bu kadar az km yapıp bu kadar pahalıya mal olan bir araç kullanmak sürüş zevkini biraz geride bırakıyor . Bakalım durum ne olacak .hunter06_1' Alıntı:9.Isuzu D Max 2010 3.0 OV 4x4 Beyaz A.Bozkurt Ankara
megabyte' Alıntı:Hayırlı olsun çok doğru bir tercih . Ben bu araçtaki sürüş keyfini bineklerde bile bulamıyorum . O kadar zevk alıyorum . İlk başlarda sarsıntıdan dolayı şikayet ediyodum bilenler bilir ama alıştım . Ama ne yazık ki satmayı düşünüyorum tabi üzülerek . Tabi sadece düşünce aşamasındayım . Beni bu aracı satma düşüncesine iten yüksek vergi oranları ve yakıt fiyatları . Arabayı alalı 1 seneden fazla oldu ama bu bir senden anca 7500 km yaptım . Senede Bu kadar az km yapıp bu kadar pahalıya mal olan bir araç kullanmak sürüş zevkini biraz geride bırakıyor . Bakalım durum ne olacak .
tiskeli' Alıntı:yahşi bey d max i bayadır kullanıyorsunuz kalite performans arazi kabiliyeti olumlu ve olumsuz yönlerini keşfetmissinizdir düşüncelerinizi paylaşırsanız memnun oluruz
gobazes' Alıntı:1- İsuzu D-max 3,0 at 2008 kırmızı 4x4 gobazes İstanbul Tuzla
2- İsuzu d-max 3.0 at 2006 siyah 4x4 goodman istanbul
3- İsuzu d-max GREZZ
4. İsuzu d-max 3.0 at 2006 gri 4x4 kashmir
ben de 3 hafta önce dahil oldum aranıza. Selamlar...