İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan apollo7474 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,286

apollo7474

TOYOTA L.C. VX 80
Yer
İSTANBUL/Ümraniye
İşte karşınızda CABBAR.
Cabbar 1998 doğumlu olup,görüldüğü gibi beyaz renktedir.XJ Country modelidir.141000 km gezmiş kerata bana gelene kadar.
Aldığımda üzerinde orjinal jantları ile beraber COOPER DISCOVERER ST 31x10.50R15 vardı.Ben bunları jantları ile birlikte söktürüp(arazi için saklamak maksadı ile) yerine asfaltta kullanmak amacı ile goodyear 225/65 R17 102H WRANGLER lastik taktırdım yeni jantlar ile beraber.Biliyorum benimki biraz ters işlem oldu fakat eşim araç onun için alındı sanıyor.Bir süre idare edeceğiz artık.Takoz ile yükseltilmiş fakat en kısa zamanda bir yükseltme kiti bulmayı amaçlıyorum.Her konuda görüş ve fikirlerinizi bekliyorum.Saygılar.Burada olmak çok güzel.

24082011107.jpg

Etiketler
Ynt: İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Güle güle kullan,da beyaz yalanınız başınıza iş açmasın sonra kafaya merdane yemek gibi

hocam o jantlar ne öyle ya. çok kötü olmuş. kusura bakmayın ama bunu söylemek zorundayım.

hayırlı, uğurlu olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin hepimize ve size...

Aracınız hayırlı olsun, bu lastikler altındayken yükseltme yapmayı düşünmüyorsunuz değil mi :smiley:

hayırlı ugurlu olsun yaramazlık yapacak cocuklar gıbı duruyor arac bakalım neler olacak ;)

hayırlı olsun güle güle kullanın (bakalım benimki ne zaman güldürecek ;D ;D ;D)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR