İşte Bizim "SERIES" ler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,993
Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler

Ben bazı yerleri selpakla tıkadım gözüme kar gelmesin diye :D

seri3'lerde beyaz jant çok tatlı oluyor
tavan - jant beyaz ortası farklı renk özellikle...

Etiketler

Sahibinden de (yani malum site) 7 50 lastik diye aratınca çıkıyor...
baysal b-1

suyabatmaz' Alıntı:
Şimdi, tam öyle oldu.
Lastikler muhteşem.

barış ben şimdi işten çıkıyoprum eve gidicem kısa kesmek durumundayım kusura bakma

asfalt kullanımı sıfır lastiklerin almakla almamak arasındayım
araziye gidene kadar lastileri yerim gibi geliyor...

Özgür fırsatı kaçırma...
benimkini de denemiştin Oktay'ın aracın da tadına bakarsan seriyi tamamlamaya yaklaşırsın:smiley:

Sentinel' Alıntı:
Özgür fırsatı kaçırma...
benimkini de denemiştin Oktay'ın aracın da tadına bakarsan seriyi tamamlamaya yaklaşırsın:smiley:
özgür benimkini en son a bırak ;D series e gönül vermiş bütün arkadaşlar yiğit i deneye bilir ;) yolu düşen haber vermesi yeterli.... ;)

suyabatmaz' Alıntı:
Fırat, tesizin konulacağı yer konusuna dikkat et. Su gelebilecek bir noktaya montajlatmamalısın.
Ben ön iki koltuk arası, havuz duvarına monte ettim. Dik duruyor cihaz.

bende iki koltuk arasına kutu koyup teyp ve telsizi dikinebkoymayı düşünüyorum

okitay' Alıntı:
özgür benimkini en son a bırak ;D series e gönül vermiş bütün arkadaşlar yiğit i deneye bilir ;) yolu düşen haber vermesi yeterli.... ;)

Oktay Yiğit'i binek araç kategorisinde değerlendiriyoruz:smiley:
sen yakında hava yastığı da takarsın Yiğit'e:smiley:

suyabatmaz' Alıntı:
Gökmen, ben de Göktürk'teyim.
Maslak 2. kısımda Mehmet Usta bakıyor benim aracıma. Tekrar hayırlı olsun.

Yakup, merak etme az kaldı :smiley:

Fırat, ben lastikleri değiştirdim. Şuan fotoğraflar yanımda değil. Yeni halini yüklerim sonra, yeni jantlar orjinal ağır hizmet jantlarından beyaz renk. Benim boya kodunu öğrenip yazarım sana.

Series beğenen ve satın alan arkadaşlar çoğaldıkça çok memnun oluyorum kendi adıma ;D

Selamlar

kısmet olursa buluşuruz tanışırız yakın sayılırız .

Sentinel' Alıntı:
Oktay Yiğit'i binek araç kategorisinde değerlendiriyoruz:smiley:
sen yakında hava yastığı da takarsın Yiğit'e:smiley:
;D direksiyon şuan KİA nın hava yastıgı patlak :D ABS den sonra düşünüyorum hava yastığını ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR