Sentinel' Alıntı:Ben bazı yerleri selpakla tıkadım gözüme kar gelmesin diye
seri3'lerde beyaz jant çok tatlı oluyor
tavan - jant beyaz ortası farklı renk özellikle...
suyabatmaz' Alıntı:Şimdi, tam öyle oldu.
Lastikler muhteşem.
Sentinel' Alıntı:barış ben şimdi işten çıkıyoprum eve gidicem kısa kesmek durumundayım kusura bakma
asfalt kullanımı sıfır lastiklerin almakla almamak arasındayım
araziye gidene kadar lastileri yerim gibi geliyor...
merhaba keyifle kullanmanız dilegi ile güzel ve diri bir araç...agokmen1' Alıntı:Merhabalar bu da benden
Ankaradan İstanbula kış koşşullarında sorunsuz gelen mütevazi series im
özgür benimkini en son a bırak ;D series e gönül vermiş bütün arkadaşlar yiğit i deneye bilir yolu düşen haber vermesi yeterli....Sentinel' Alıntı:Özgür fırsatı kaçırma...
benimkini de denemiştin Oktay'ın aracın da tadına bakarsan seriyi tamamlamaya yaklaşırsın
suyabatmaz' Alıntı:Fırat, tesizin konulacağı yer konusuna dikkat et. Su gelebilecek bir noktaya montajlatmamalısın.
Ben ön iki koltuk arası, havuz duvarına monte ettim. Dik duruyor cihaz.
okitay' Alıntı:özgür benimkini en son a bırak ;D series e gönül vermiş bütün arkadaşlar yiğit i deneye bilir yolu düşen haber vermesi yeterli....
suyabatmaz' Alıntı:Gökmen, ben de Göktürk'teyim.
Maslak 2. kısımda Mehmet Usta bakıyor benim aracıma. Tekrar hayırlı olsun.
Yakup, merak etme az kaldı
Fırat, ben lastikleri değiştirdim. Şuan fotoğraflar yanımda değil. Yeni halini yüklerim sonra, yeni jantlar orjinal ağır hizmet jantlarından beyaz renk. Benim boya kodunu öğrenip yazarım sana.
Series beğenen ve satın alan arkadaşlar çoğaldıkça çok memnun oluyorum kendi adıma ;D
Selamlar
;D direksiyon şuan KİA nın hava yastıgı patlak ABS den sonra düşünüyorum hava yastığını ;D ;D ;D ;D ;D ;DSentinel' Alıntı:Oktay Yiğit'i binek araç kategorisinde değerlendiriyoruz
sen yakında hava yastığı da takarsın Yiğit'e