İşte Bizim "SERIES" ler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,924
Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler

Sentinel' Alıntı:
Gelirsem mutlaka uğrarım sana, gelemezsem yolda kalırsam da ararım gelir çekersin artık:smiley:

Yeşil beyazı ben pek beğenmiyorum açıkçası, komple kum rengi de olabilir.

:D :D :D

Her zaman Fırat. Series sahibi halinden birtek Series sahibi anlar ;D
Burada ekibimiz sağlam, İstanbul il sınırları dahilinde yolda bırakmam seni ;)

Etiketler

Teşekkür ederim hepinize .

Malüm sitede ilanı bende görmüştüm ANK daki arkadaşlara haber verdim uzun zamandır series 3 arıyordum satıldı dediler sonra anlaşamama gibi bir sorun olmuş ben aracın ustasınla tanıdık olan bir arkadaşımın aracı sana aldık demesiyle apar topar yola cıktım alış hikayesi bu .

Araçta gerçekten orjinal Dizel motor var .Motoru sağlıklı ama şanzıman ve kaporta sorunlu tabikide lastik vs de istiyor fakat ben bunlara pek bakmadım gözü kapalı aldım . (araç hakkında bilgisi olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim ).

Ank dan İstanbula kar ,soğuk ve kamyonlar sayesinde 6,5 saatte geldim 1 yemek- yakıt , 1 yakıt molası ile . Yakıtğimsa toplamda 1 depo mazot aslında ama yolda PO dan büyük bir kazık yedim diğe bilirim bu yüzden 450 km 200 tl mazot harcadım ortalama 80 - 90 km hız rahat yaparak geldim yokuşlar hariç :smiley:

suyabatmaz' Alıntı:
:D :D :D

Her zaman Fırat. Series sahibi halinden birtek Series sahibi anlar ;D
Burada ekibimiz sağlam, İstanbul il sınırları dahilinde yolda bırakmam seni ;)

Benide sayın artık kalanı her türlü çekeriz İstanbulda .

agokmen1' Alıntı:
Teşekkür ederim hepinize .

Malüm sitede ilanı bende görmüştüm ANK daki arkadaşlara haber verdim uzun zamandır series 3 arıyordum satıldı dediler sonra anlaşamama gibi bir sorun olmuş ben aracın ustasınla tanıdık olan bir arkadaşımın aracı sana aldık demesiyle apar topar yola cıktım alış hikayesi bu .

Araçta gerçekten orjinal Dizel motor var .Motoru sağlıklı ama şanzıman ve kaporta sorunlu tabikide lastik vs de istiyor fakat ben bunlara pek bakmadım gözü kapalı aldım . (araç hakkında bilgisi olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim ).

Ank dan İstanbula kar ,soğuk ve kamyonlar sayesinde 6,5 saatte geldim 1 yemek- yakıt , 1 yakıt molası ile . Yakıtğimsa toplamda 1 depo mazot aslında ama yolda PO dan büyük bir kazık yedim diğe bilirim bu yüzden 450 km 200 tl mazot harcadım ortalama 80 - 90 km hız rahat yaparak geldim yokuşlar hariç :smiley:

Selam Gökmen,

İstanbu'da neredesin? Yakıt sarfiyatın gayet uygunmuş.

agokmen1' Alıntı:
Benim baktığımda araç kaporta boya istiyordu, 2. viteste atma ve geri viteste ötme vardı, lastik istiyordu, içeride sağdan soldan çok ses geliyordu yani kısacası bildiğimiz SERİES işte ;D birde bence ekstra olarak hub-lock vs. takılması lazım ;)
Anladığım kadarıyla araca hiçbişey yapmamışlar ve benim gördüğüm şekliyle satmışlar. Eğer bir mahsuru yoksa kaç liraya aldığınızı sorabilirmiyim ???

prof_facia' Alıntı:
Benim baktığımda araç kaporta boya istiyordu, 2. viteste atma ve geri viteste ötme vardı, lastik istiyordu, içeride sağdan soldan çok ses geliyordu yani kısacası bildiğimiz SERİES işte ;D birde bence ekstra olarak hub-lock vs. takılması lazım ;)
Anladığım kadarıyla araca hiçbişey yapmamışlar ve benim gördüğüm şekliyle satmışlar. Eğer bir mahsuru yoksa kaç liraya aldığınızı sorabilirmiyim ???

Tam tarif kendileri :smiley:

Sentinel' Alıntı:
Aslında bu araba adamı kolay kolay yolda da bırakmıyor:smiley:
Ama ne olur ne olmaz ::smiley:

Bırakmıyor kanıtladı ilk günden ;)
suyabatmaz' Alıntı:
Selam Gökmen,

İstanbu'da neredesin? Yakıt sarfiyatın gayet uygunmuş.
Sarıyer . yakıt kimine göre az kimine göre çok PO dan kazık yemeseydik dahada az olurdu sanırım .

İşin aslı Bizim Kaporta dükkanı var maslak sanayide 2 de ustamız mevcut babam eski esnaftır kaporta boya sorundeğil bence mekanik ve yürür önemli . Sağlam mekanikci arkadaşlarımda var birazda da para buldukmu benden kralı yok bu piyasada :smiley:

Araç şuana kadar 5000 tl ye geldi sizde bilirsinizki bu başka hastalık yapacak birşey yok tedavisi masraflı .Bende bir motor birde bunlara ekdeniz -tekne -zıpkın merağıda var ne kazanıyorsam bunlara gidiyor .

Gökmen Bey,
Yazdıklarımı yanlış anlamanızı istemem ben sadece tamamen iyi niyetli olarak araca baktığımda gördüklerimi söyledim.
Sonuçta yazdığım şeyler giderilemeyecek sorunlar değil, benim uğraşak zamanım ve maddiyatım olmadığı için almamıştım yoksa 109" bir seriesi hayatta kaçırmazdım :smiley:
Sizin elinizde bu aracın "canavara" dönüşeceğine eminim, kıymetini bilen birsine gitmesi de beni ayrıca mutlu etti.
Aracınızı kazasız, belasız iyi günlerde keyfini çıkararak binmeniz dileğiyle :smiley:

prof_facia' Alıntı:
Gökmen Bey,
Yazdıklarımı yanlış anlamanızı istemem ben sadece tamamen iyi niyetli olarak araca baktığımda gördüklerimi söyledim.
Sonuçta yazdığım şeyler giderilemeyecek sorunlar değil, benim uğraşak zamanım ve maddiyatım olmadığı için almamıştım yoksa 109" bir seriesi hayatta kaçırmazdım :smiley:
Sizin elinizde bu aracın "canavara" dönüşeceğine eminim, kıymetini bilen birsine gitmesi de beni ayrıca mutlu etti.
Aracınızı kazasız, belasız iyi günlerde keyfini çıkararak binmeniz dileğiyle :smiley:

Kesinlikle yannış anlama yok ben bunları kabullendim ekolarak bildiğiniz bir husus varsa desteğinizi bile isterim . Sonuç olarak maddi gücüm ve imkanlarım doğrultusunda ben bu aracı seçtim ticari hiçbir kaygım yok .
En kısa sürede sizde kendi aracınızı bulur ve bu zevkli mücadeleye katılırsınız .

agokmen1' Alıntı:
Kesinlikle yannış anlama yok ben bunları kabullendim ekolarak bildiğiniz bir husus varsa desteğinizi bile isterim . Sonuç olarak maddi gücüm ve imkanlarım doğrultusunda ben bu aracı seçtim ticari hiçbir kaygım yok .
En kısa sürede sizde kendi aracınızı bulur ve bu zevkli mücadeleye katılırsınız .

Bu konuda şu an için destek verecek bilgim ve tecrübem yok ama forumda merak ettiğiniz her türlü bilgiye ulaşabilir, ulaşamadıklarınızı da sorarsanız mutlaka tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur.

Dilekleriniz için de çok teşekkür ederim 2 kere direkten döndüm umarım üçüncüsü gol olur, bende bir series sahibi olurum ;D

Gökmen, ben de Göktürk'teyim.
Maslak 2. kısımda Mehmet Usta bakıyor benim aracıma. Tekrar hayırlı olsun.

Yakup, merak etme az kaldı :smiley:

Fırat, ben lastikleri değiştirdim. Şuan fotoğraflar yanımda değil. Yeni halini yüklerim sonra, yeni jantlar orjinal ağır hizmet jantlarından beyaz renk. Benim boya kodunu öğrenip yazarım sana.

Series beğenen ve satın alan arkadaşlar çoğaldıkça çok memnun oluyorum kendi adıma ;D

Selamlar

Hangi lastiği tercih ettin?

Sahibinden de baysal b1 var 7.50-16 alsam mı acaba diyorum
çok agresif lastik

Boyayı seneye yaptırmayı düşünmüyorum bu seneyi böyle geçirelim
yazın belki arabayı üstü açığa çevircem,

Geçen hafta Elmadağda tipi vardı. tavanın bi hayrını göremedim:smiley: hem araba hafifler
0-100 hızlanmasını 8 saniye civarına çeker...

Sentinel' Alıntı:
Hangi lastiği tercih ettin?

Sahibinden de baysal b1 var 7.50-16 alsam mı acaba diyorum
çok agresif lastik

Boyayı seneye yaptırmayı düşünmüyorum bu seneyi böyle geçirelim
yazın belki arabayı üstü açığa çevircem,

Geçen hafta Elmadağda tipi vardı. tavanın bi hayrını göremedim:smiley: hem araba hafifler
0-100 hızlanmasını 8 saniye civarına çeker...

Tavanı sökersen 0-100km süresi 3sn'ye düşer :D :D :D
Ben tüm Land Rover'larda beyaz rengi çok beğeniyorum. Senin tercihindir tabi. Boya kodunu yazarım. Aynı renk yap, dolaşırız takım olarak ;D ;D ;D

Lastik konusunda yine Good Year taktım ama öncekiler gibi dev değil. Aynı desen, ölçüsü: 265x75x16 olması lazım. Bir haftadır lastik ölçüleri ile yaşadım, tam hatırlamıyorum ;D Eğer yanlış yazdı isem düzeltirim, bakıp. Jantlarla beraber aldım, jantlar beyaz renkti. Böylece senin beyaz jant önerine uymuş oldum ;) Aylarca siyah jantlar ile dolaştıktan sonra beyaz jant çok hoşuma gitti.

Ben de baharda, komple tavanı söküp, tüm birleşim noktalarındaki lastik-fitilleri değiştireceğim. Bu yağmurlarda, bazı açılarda aracın içi ''Düden Şelalesi'' gibi oluyor :smiley:
Bende bebeler olduğu için üstü açık dolaşamam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR