İstanbul'da Karavan Parkı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,732
Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı

E 5 ten direkt Harem ordan feribotla Sirkeci den de trafğe takılmadan ulaşabilirsiniz.

Etiketler

fsirin' Alıntı:
İstanbul'da Sarayburnunda bir karavan parkı var. Geçenlerde içinde çok sayıda karavan görünce bir ziyaret edip birkaç fotoğraf çektim. Mekan istanbul'un tarihi dokusunda, Sultanahmet'e çok yakın konumda. İstanbul'a gelecek olanlar için uygun bir yer. Ancak karavan dışında araçların da içeriye girdiğini gördük. İstanbul Belediyesinin otopark işletmecisi olan İspark tarafından işletiliyor. Görevlisiyle konuştum. Karavanlardan günlük 20TL alıyorlarmış. Tuvalet de bulunduğunu ancak duş olmadığını söyledi. Elektrik de yok. Yani karavanların parkettiği bir otopark.
Koordinatları N41.0018 E28.9775
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
Merhabalar,Istanbuldaki bu Parkin acik Adresini yazabirmisiniz.Tesekkürler.

gezgör' Alıntı:
Merhabalar,Istanbuldaki bu Parkin acik Adresini yazabirmisiniz.Tesekkürler.

http://harita.yandex.com.tr/?text=T%C3%BCrkiye%2C%20%C4%B0stanbul%2C%20Kennedy%20Caddesi&sll=28.9286%2C40.993517&ll=28.977089%2C41.002072&spn=0.176125%2C0.026010&z=13&l=map%2Cstv&ol=stv&oll=28.97708904%2C41.00207173&oid=&ost=dir%3A-203.93017218822607%2C1.9906800870379429~spn%3A89.99999999999997%2C39.166081001734455

Verdiğim linkte,çıkan panaromik resmin üzerindeki oklarla ileri geri gidebildiğiniz gibi,360. döndürme imkanınız var.ben sahil yolundan karavan parkının görüntüsünü vermeye çalıştım.Haritabölümündeki dürbün resmini denize doğru kaydırırsanız ,aynı yerin denizden görünüşünü de izleyebiliyorsunuz.Sirkeci-aksaray arasında(sahil yolu)sirkeciden gelirseniz ahırkapı fenerini geçince,aksaraydan gelirseniz gemi izleme kulesinin dibi.

Sayin Enver Bey;
Sizin resmini gonderdiginiz Fener yanindaki Karavan Parki ile,Fatih Spor kulubu yanindaki Kamp yerinin,bir biriyle katiyyen alakasi yok.En iyi kamp yeri Fatih Spor Kulubunun Hali sahasi yanindaki kalma yeridir.Iki kamp yerinin arasi tahmini 100
metre kadardir,selml.

Ercument Ozbek' Alıntı:
Sayin Enver Bey;
Sizin resmini gonderdiginiz Fener yanindaki Karavan Parki ile,Fatih Spor kulubu yanindaki Kamp yerinin,bir biriyle katiyyen alakasi yok.En iyi kamp yeri Fatih Spor Kulubunun Hali sahasi yanindaki kalma yeridir.Iki kamp yerinin arasi tahmini 100
metre kadardir,selml.

Ercüment bey,linkini verdiğim park alanı,başlık açılan,Ercan beyin(gezgör)adresini istediği park alanıdır,Diğer yer daha güzel olabilir ,gidip konaklamadığım için fikir yürütemiyorum.Birbirlerine yakın oldukları için birini bulurlarsa diğerinle kıyaslamaları kolay olur .Sizin önerdiğiniz yerinde linkini vermeye çalışayım.
http://harita.yandex.com.tr/?ll=28.967547%2C41.002894&spn=0.704498%2C0.104037&z=11&l=map%2Ctrf%2Ctrfe%2Cstv&trfm=cur&trfst=false&ol=stv&oll=28.96754715%2C41.00289444&oid=&ost=dir%3A194.8382584775268%2C-1.5186301390358017~spn%3A89.99999999999999%2C39.16608100173446

Tesekkürler Enver bey ve Ercüment bey,Son günlerde gezenbilire girmek bir hayli zorlasti.
Enver bey gördügüm kadariyla bu cadde Kenedi caddesi oluyor.Dogrumu?

Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.

gezgör' Alıntı:
Tesekkürler Enver bey ve Ercüment bey,Son günlerde gezenbilire girmek bir hayli zorlasti.
Enver bey gördügüm kadariyla bu cadde Kenedi caddesi oluyor.Dogrumu?

Evet Ercan bey,kennedy caddesi burası ,daha çok sahil yolu diye biliniyor.

Sayın Gezgör,

Fatih Belediyesi Kumkapı Spor Tesislerindeki karavan yerinde 2012 Nisan sonunda iki gün kaldık. Duş, wc ve elektrik var. Yabancı plakalı karavanlardan geceleme ücreti 20 € alınıyor. Güvenceli ve merkezi bir yer. Topkapı Sarayına yürüyerek 25-30 dakikada gittik.

Önemli: Karavanların kaldığı yere girebilmek için Kennedy Caddesinden 70-100 m önce ayrılmak lazım. Sağ tarafta balıkçı pazarını görünce hemen sağa sapmak lazım. Resimde sarı renkli yol, giriş yolu.

Iyi geziler.

Kumkapi.jpg

Cok tesekkürler Sayin Akdeniz,cok güzel bir anlatim,rahatlikla bulurum.

Istanbul'da M.Karavan ile kalinacak baska bir yer olmadigi icin,ben de Agustos baslarinda bu kamp/park yerinde bir kac gun kaldim,gecen sene 30 Tl. vermisdim,bu sene fiat aniden 50 Tl olmus,tam turkis kazik marka,fakat oradaki gorevli ne yapsin bu manyak belediye reisinin emri, dedi.Bu belediye reisi denilen utanmaz kisi fiatlari istedigi gibi tesbit ediyor ve milleti adeta acikca soyuyor? Birde gidip Manavgat belediyesini gorsun,hizmet nasil olurmus anlasin.Fakat bu turistler geldigi muddetce reis adam soymaga devam edecek.Belki bu yazilari gorur de utanir,slml.

TÜRKİYE DENİZCİLİK VAKFI AÇIK OTOPARKI KARAVAN PARKI İÇİN MÜSAİTTİR
OTOPARK 4650 M2 OLUP 24 SAAT GÜVENLİK KAMERALARI VE GÜVENLİK GÖREVLİLERİ TARAFINDAN GÖZLENMEKTEDİR.
ÜCRET 24 SAAT İÇİN 30 TL DIR
BU İŞLETME DENİZE SIFIR KONUMDADIR. ÇEVRESİNDE MARKET LOKANTA BÜFELER MEVCUT OLUP TRAMVAYA 250 M OTOBÜS DURAĞINA 50 M TAKSİME 1 KM EMİNÖNÜ NE 2 SULTANAHMET E 4 KM YAKINLIĞINDADIR.

ADRES: MECLİSİ MEBUSAN CADDESİ SALIPAZARI LİMAN SAHASI 5-6 VE 6-7 NOLU ANTREPOLAR ARASI FINDIKLI / BEYOĞLU
TELEFON: 0212 292 24 99

caravanport.JPG

Sayin Caravanport,cevabiniza cok cok tesekkurler.Yenikapidaki pahalli M.Karavan Parkina alternatif olan bu park yeri bana cok entrasen geldi.Birincisi Yenikapiya gore daha ucuz olmasi,sehre yakinligi ayni olmasi,Yenikapidaki park yerin de gurultunun cok olmasi,yerlerin darligi,v.s..Eger bu park yerinin GPS numaralarini da bana bildirebilirseniz cok memnun olurum.Ben o zaman bu yeni M.Karavan yerini Avrupa'da reklam yapmaga baslayacagim,benim intnernet uzerinde yaptigim reklam sayesinde yuzlerce m.Karavan bu Yenikapidaki adrese geldiler ve kaziklandilar.Bu Limana gidis herhalde Yolcu Salonu dedigimiz eski binanin onunden geciyor olmali zaten, yolun sonunda camiye cikis vardir,degil mi?.Tekrar tesekkur eder cevabinizi beklerim,selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR