İstanbul'da Karavan Parkı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,651
Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı

zentoz' Alıntı:
Gerekli alt yapı ve hizmetler yapılmış olsaydı, İstanbul gibi bir kent için makuldü ama sadece otopark için 30 lira biraz yüksek geldi.
Bu hafta sonu kullandığımız Sarayburnu Radar Otoparkı da 30TL, küçük kamperlerden 20TL alıyor.

Etiketler

Burada gece kalan var mi? Bir gece burada burada bir bulusma ve etkinlik yapmayi oneriyorum. Ne dersiniz?

insel' Alıntı:
Burada gece kalan var mi? Bir gece burada burada bir bulusma ve etkinlik yapmayi oneriyorum. Ne dersiniz?
Bu pazar kaldık. Daha doğrusu pazar sabahı kaldık. ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96508.msg1260018#msg1260018

Burası pek özelliği olan bir yer değil. Sadece tuvalet var. Ona da girmedik. Yeşil alan ilerleyen saatlerde piknikçilerle doluyor. Olumlu özellikleri ise Sultanahmet gibi tarihi mekanların hemen yanıbaşında ve sahilde yer alması. İstek olursa buluşma düzenlenebir. ::smiley:

Polenezköyde, yapım aşamasında.Bir aya kadar faaliyete geçecek.Yeşillikler içinde doğa harikası bir yer.Oniki ay hizmete açık olacak .Görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.

Polonezköyde yeni açılacak karavan campingden fotoğraflar.

DSCN7124.JPG

Sayin Kampci Dostlar,guzel bir kamp'a benziyor,fakat Istanbul ile alakasi yok.Bu kampta kalan kimse nasil hergun Istanbul'a gezmege gelebilir? Bundan bir kac ay evvel Istanbul Istinye'de bir kamp yapilacagina dair haber okumustum,hic bir haber cikmadi.Selamlar.

İstanbulla alakası yok derken bu karavan kampın nasıl kullanılmak istendiği ile ilgili bir konu.Tabi günü birlik yada kısa süreli konaklamalar için doğru söylüyorsunuz.Yani ben karavanımı güvenli bir yere bırakayım İstanbulu doya doya huzur içinde gezeyim akşamda gelip karavanımda yatayım derseniz iş farklılaşıyor.Böyle bir yer şu anda yok.Var olduğu iddia edilen tüm kamplar istanbul dışında.Bu açılacak kamp daha ziyade bir yıl boyunca hizmet vermeyi hedefliyor.Polenezköy zaten başlı başına bir cazibe merkezi.İstanbul içinde olanlar yada dışarıdan gelecekler için huzur ve güven içinde kalabilecekleri tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir tesis olması için çaba sarfediliyor.Şehrin kaosundan uzakta huzur içinde bir tatil olanağını 12 ay sunma iddiasındayız.Yolların konumu trafiğin durumu göz önüne alındığında çokta kıyıda köşede ulaşılması güç bir nokta değil.Yinede tekrarlamakta yarar var her karavancının tercih seçenekleri bir olmayabilir.Kimi deniz ister kimi orman.O nedenle farklı bir tatil anlayışı olanlara ,kısaca kafa dinlemek isteyenlere hitab edeceğini sanıyorum bu kampın.

Zannediyorum ki İstanbul dışından gelen karavancılar tercih etmese de İstanbul'lu doğasever karavancılar burayı sık sık ziyaret eder. Böyle bir kampinge de ihtiyaç vardı. İstanbul'u ziyaret eden karavancılar Yenikapı'da ki karavan parkını tercih ediyorlar. İstanbul dışından gelen karavancıların yeni uğrak yeri de Maltepe İskele Otoparkı.

Yenikapidaki M.Karavan yerinde son 2 senedir kaldim,Elekt+Dus+WC ve hatta camasir yikama makinesi de var.Fakat sehrin gurultusunden,ve park yerinin ufak oldugundan, kalabalik olmasindan sikayetciyim.Ucrete gelince ilk olarak 25 TL olan gecelik,diger sene 50 TL' ye cikti.Fakat sehrin gobeginde oldugundan herkez tarafindan tercih ediliyor.Sizin anlattiginiz Polenez koydeki kamp alani,Istanbullular veya uzun zaman kalanlar icin muhtesem bir yer.Benim eski tanidiklar kapanan Atakoy ve Ciroz kamping sonrasi dagildilar ve bazilari hatta Datcaya kadar uzandi.Selamlar.

Vakantie 2010 001.JPG

bu gün sarayburnundaki karavan parkına gittim.

görevli arkadaşla uzun uzun sohbet ettim.girişe kulübe koymuşlar ve giriş çıkışta otomatik bariyer var.
günlük karavan park fiyatı 30 tl.
aylık abomanlık park fiyatı.300 tl.(günlük 10 tl ye geliyor.)

otomobil günlük park 15 tl.

yeri isbak işletiyor.giriş ve çıkışta barkod ile dijital sistemle kayıt yapılıyor.

genelde yerde bulunuyormuş.....

selamlar........

İrfan Toprak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR