Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı
Sayin Kampci Dostlar,bu sene de 51 ci M.Karavan seyahatimizi yaptik.Evvela 4 ay Avrupada gezdikten sonra son durak canim Turkiye'miz oldu.Son kaldigimiz yer Harmanlidan yola cikarak oynaya ziplaya oglen vakti Istanbul'a geldik,tabii ki diger senelerdir kaldigimiz M.Karavan Parkina Kumkapiya geldik.Hertarafi kapali hali saha falan yok,orada bulunan Bekciye kamp ne oldu deyince,kalkti hemserim,cevabi oldu.Ileride sahildeki isler bitince,kamp karsisinda bulunan Audi Oto saticisinin yerine baska bir M.Karavan kalma yeri yapilacagini iletti.Bizde biraz ileriye giderek Catladikapi da bulunan Fenerin altinda yerimizi aldik,burayi is park isletiyor,girerken bilet alip 24 saat kalirsaniz cikista 30 TL oduyorsunuz.Buraya M.Karavan parki denilemez,aksamlari tam curcuna,ne istersen var,piknik yapanlar,hanim saticilari,midye dolmalari,cigerciler,tam bir panayir yeri,bir de burada yakilan minibus,haftalardir ortada duruyor,giden gelen turist resim cekiyor,Tuvalet dolup tasmis,pislik icinde,su yok,arkada yer alti Metro insaati.Neyse burayi isleten sahtekar ispark yoneticilerine mail attim,durumu anlattim,adamlarda utanmak diye bir sey yok,bana hala yeni bir kamp yeri yapacagiz,falan filan,bla bla bla, cevap verdiler.Iste Istanbul'un M.Karavan park durumu boyle,fakat bu kamp yeri sehrin gobeginde oldugundan ragbet buluyor,devami sonraya.slml.