İstanbul'da Karavan Parkı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,647
Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı

Ercument Ozbek' Alıntı:
Sayin Caravanport,cevabiniza cok cok tesekkurler.Yenikapidaki pahalli M.Karavan Parkina alternatif olan bu park yeri bana cok entrasen geldi.Birincisi Yenikapiya gore daha ucuz olmasi,sehre yakinligi ayni olmasi,Yenikapidaki park yerin de gurultunun cok olmasi,yerlerin darligi,v.s..Eger bu park yerinin GPS numaralarini da bana bildirebilirseniz cok memnun olurum.Ben o zaman bu yeni M.Karavan yerini Avrupa'da reklam yapmaga baslayacagim,benim intnernet uzerinde yaptigim reklam sayesinde yuzlerce m.Karavan bu Yenikapidaki adrese geldiler ve kaziklandilar.Bu Limana gidis herhalde Yolcu Salonu dedigimiz eski binanin onunden geciyor olmali zaten, yolun sonunda camiye cikis vardir,degil mi?.Tekrar tesekkur eder cevabinizi beklerim,selamlar

İŞLETME TARİF ETTİĞİNİZ YERDE HEMEN YOLCU SALONLARININ ÖNÜNDE ESKİ BİNALARIN ARASINDADIR TÜRKİYE DENİZCİLİK VAKFI İKTİSADİ İŞLETMESİ TARAFINDAN İŞLETİLMEKTEDİR OTOPARK ALANI RESİMDEKİ GİBİ İKİ KISIMDAN OLUŞMAKTADIR ARKA KISMI (CAMİYE YAKIN ÇIKIŞ KISMI) GEMİ TURLARINA KATILAN GİBİ UZUN SÜRE KALACAK ARAÇLARA VE KARAVANLARA TAHSİS EDİLİR
GPS:

Format Latitude Longitude
(h ddd.ddddd°) N 41.02757° | E 28.98502°
(h ddd° mm.mmm′) N 41° 1.654' | E 28° 59.101'
(h dd° mm′ ss.s″) N 41° 1' 39.2'' | E 28° 59' 6.1''

Etiketler

Verdiginiz bilgiye cok cok tesekkurler,not aldim.

Vakantie 2012 016.JPG

caravanport' Alıntı:
TÜRKİYE DENİZCİLİK VAKFI AÇIK OTOPARKI KARAVAN PARKI İÇİN MÜSAİTTİR
OTOPARK 4650 M2 OLUP 24 SAAT GÜVENLİK KAMERALARI VE GÜVENLİK GÖREVLİLERİ TARAFINDAN GÖZLENMEKTEDİR.
ÜCRET 24 SAAT İÇİN 30 TL DIR
BU İŞLETME DENİZE SIFIR KONUMDADIR. ÇEVRESİNDE MARKET LOKANTA BÜFELER MEVCUT OLUP TRAMVAYA 250 M OTOBÜS DURAĞINA 50 M TAKSİME 1 KM EMİNÖNÜ NE 2 SULTANAHMET E 4 KM YAKINLIĞINDADIR.

ADRES: MECLİSİ MEBUSAN CADDESİ SALIPAZARI LİMAN SAHASI 5-6 VE 6-7 NOLU ANTREPOLAR ARASI FINDIKLI / BEYOĞLU
TELEFON: 0212 292 24 99
Sn.caravanport, sizin otoparkınızda bir karavanın ihtiyaç duyacağı;
- elektrik+su alma olanağı
- atık boşaltma olanağı
- sıcak su olan duş olanağı var mı?
Yoksa sadece otopark olarak mı kullanacağız?

drares' Alıntı:
Sn.caravanport, sizin otoparkınızda bir karavanın ihtiyaç duyacağı;
- elektrik+su alma olanağı
- atık boşaltma olanağı
- sıcak su olan duş olanağı var mı?
Yoksa sadece otopark olarak mı kullanacağız?
Sayın Haşmet Kalkancı bey işletmemiz otopark hizmeti veriyor elektrik su alma ve konaklama imkanınız var
Türkiye Denizcilik Vakfı otoparkı sadece karavanlara hizmet vermesi ve bir karavan otoparkında gerekli teçhizat ve düzeneğin sağlanması yazmış olduğunuz atık boşaltma, yeterli wc, duş bunların dışında bulaşık ve çamaşır yıkama olanaklarının sağlanması 1 mart itibariyle hazır olacak şekilde tam teşekküllü bir karavan park yeri çalışması içerisindeyim.
telefon numaram 0530 560 75 52

Ercument Ozbek' Alıntı:
Bence hic bir sey yok,yalnizca Park yapma imkani.Acaba geceleme icin de musaade varmi? Slml.
Sayın Ercüment Özbek bey
İşletmemiz otopark hizmeti veriyor elektrik su alma ve konaklama imkanınız var
Türkiye Denizcilik Vakfı otoparkı sadece karavanlara hizmet vermesi ve bir karavan otoparkında gerekli teçhizat ve düzeneğin sağlanması yazmış olduğunuz atık boşaltma, yeterli wc, duş bunların dışında bulaşık ve çamaşır yıkama olanaklarının sağlanması 1 mart itibariyle hazır olacak şekilde tam teşekküllü bir karavan park yeri çalışması içerisindeyim.

Haberlerinize cok sevindik,Karavan Parkinin tam faaliyete gecis tarihi herhalde 1 Mart 2013 olacak.Bana bu tarihte faal olacaginizi garanti edebilirseniz, ben derhal internet uzeri Avrupada reklama baslayabilirim.Zira bizler senelerdir gelmekte oldugumuz Yenikapi Motokaravan parkindan memnun degildik,hem cok kalabalik oluyor ve tam sehrin gobeginde gurultu bol,fiatida anormal idi.Kolay gelsin der,selamlarla.

Ercument OZBEK

caravanport' Alıntı:
Sayın Haşmet Kalkancı bey işletmemiz otopark hizmeti veriyor elektrik su alma ve konaklama imkanınız var
Sn.yetkili, bu verdiğiniz haber çok güzel. İstanbul gibi bir Dünya şehrinde önemli bir açığı kapatıyorsunuz. Şehire gelecek ziyaretçilerin önemli bir eksiğini gidermiş oldunuz. Yeriniz hakkında çok fazla bir bilgim yok ama Sonbahar aylarında karavanımla orada olacağım. Sizin kamp alanınızda konklamak büyük bir zevk olacak :smiley:

Bana gonderilen en son haberde,bu Karvan Parki icin net bir musaade alinamadigindan,WC+Dus+Su+Elektrik baglantilari gibi luzumlu seyler icin yatirim yapilamadigi izah edilmisti.Baska malumati olan ltfn.yazsin,slml

10 sene önce bölge geceleri biraz tenha olurdu. Özellikle geceleri yürüyerek gidip gelmek için temkinli olmak gerekiyordu. Şimdi nasıl bilmiyorum, gerçi tramvay da var.

Geçenlerde telefonla sordum. Herhangi bir çalışma yapmamışlar. Sadece otopark olarak kullanılması mümkün. Karavanlardan günlük 30TL alıyorlarmış.

fsirin' Alıntı:
Geçenlerde telefonla sordum. Herhangi bir çalışma yapmamışlar. Sadece otopark olarak kullanılması mümkün. Karavanlardan günlük 30TL alıyorlarmış.

Gerekli alt yapı ve hizmetler yapılmış olsaydı, İstanbul gibi bir kent için makuldü ama sadece otopark için 30 lira biraz yüksek geldi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

SON KONULAR

Geri