İstanbul, Ömerli - Sırapınar'da Off-Road Keşif Gezisi (8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,680
Ynt: İstanbul, Ömerli - Sırapınar'da Off-Road Keşif Gezisi (8 Şubat 2009)

Arkidişler daha doğrusu ,sevgili Çağlar arkidiş,geziniz gayet hoş olmuş emeğinize sağlık,yalnızzzz hani geçenlerde 1. cj gezisini havada karada rahat rahat bitiririm demiştin diye hatırlıyorum.:smiley: Hani bende anahtara gerek yok mangalına iddaa girmiştim.Tekrar hatırlatayım,cj gezisi etapları buranın 2/3 katı kadarcıııııkkk daha ağarı.Gel istersen sen mangaldan da vazgeç.Yoksa ben bir kuzu yiyecem gibime geliyor. ;D ;D ;D

Etiketler

Güzel kardeşim , mangal yaparım yapmasına alacağımz 3-5 kilo kanat, fabrikasını alsan noolur ki bu krizde o da para etmez ama asıl mevzuu yağmur yağıyor ya mangalı yakamayız (Sayın teknik admin şu halet'i ruhiye yi ifade eden gülen yüzlerden, kıvırma durumunu ifade edenin eksik olduğunu farkettim şu an)

Sevgili Hakan ve Çağlar Suzukilerin hakkını vermişsiniz resim ve videolar için teşekkürler.

Ooooo bakıyorum ,iş kanata döndüğüne göre bu cj etap gezisi yattı desenize,neyse ama şunu blirteyim ve herzaman söylüyorum SUZUKİ herzaman ,heryerden geçer.Ama şıkır şıkır yaparsan,sonuçda o cj lerde standart deyildi hani.Yiğidi öldür,hakkını ver demişler.Aracın tamamen bitince geçeriz oralardn.Bu arada önlere muhakkak Hakanla birlikte sabit HUB alın.Yakında ön aks kafalarını doğramaya başlarsınız yoksa.Araziya girmeden takın,yoksa o AUTO yazan HUB lar sıyıracak yakında.

Arkadaşlar çamur süper,araçlarda güzel bir offroadcu daha ne isterki ? Resimler ve videolar için teşekkürler.

kurtların gelecek bölümü zj kod adlı amerikan ajanının ekiple dayanışma temasını işleyecekmiş diye duydum.Hakan sende duydun mu ;D

güzel anlatım ve etap için teşekkürler....

duman' Alıntı:
kurtların gelecek bölümü zj kod adlı amerikan ajanının ekiple dayanışma temasını işleyecekmiş diye duydum.Hakan sende duydun mu ;D

güzel anlatım ve etap için teşekkürler....

::smiley: :eek:
;)
hımmmm değişik bir senaryo güzel olabilir : Japon amerikan yapımı ortak bir prodüksiyon

Çağlar bu hafta bakanlık araçların bakımı için talimat verdi ;D bakalım bitirip kaçabilecekmiyiz biryerlere ;D ;D

Sizi duydum... :mad:
Araç bakımlarımızı açık havada doğal liftlerde yaptık derseniz hiç şaşırmayacağım

Şey yok valla öyle demedik, sayın bakan :D bakım sonrası test gerekirmi acaba diye düşünüyorduk..hani bakım yaptık yaa..ondan ..yoksa arazide ne işimiz olur..Zaten Hep bu Çağlar gidelim diyor, bende dur abi çamurda ne işimiz var filan diyorum yanı.. ;D ;D ;D

böyle güzel kareler görmeyeli uzun zaman olmuştu elinize emeğinize sağlık.

Offroadpassion' Alıntı:
Çağlar bu hafta bakanlık araçların bakımı için talimat verdi ;D bakalım bitirip kaçabilecekmiyiz biryerlere ;D ;D

hakan bu hafta bakanlar günü (14 şubat) bence bakımlarınızı yapın kuzu kuzu oturun kardeşim. ;) ;D

Hakan ve Çağlar abi güzel gezi olmuş tebrikler :smiley: keşke benimde haberim olsaydı :( belki alırdınız aranıza ? napalım artık başka zaman artık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri