İstanbul, Ömerli - Sırapınar'da Off-Road Keşif Gezisi (8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,681
Ynt: İstanbul, Ömerli - Sırapınar'da Off-Road Keşif Gezisi (8 Şubat 2009)

gerçekten harika bi gezi olmuş tebrikler suzukiciler

Etiketler

sahin05' Alıntı:
gerçekten harika bi gezi olmuş tebrikler suzukiciler
sellçuk' Alıntı:
Hakan ve Çağlar abi güzel gezi olmuş tebrikler :smiley: keşke benimde haberim olsaydı :( belki alırdınız aranıza ? napalım artık başka zaman artık.
Teşekkür ederiz,inşallah bigün hep beraber gideriz...

Maalesef hakan bey netten buldum çok hoşuma gitti çok güzel modifiye edilmiş (sizinki kadar olmasada) ama birgun kısmet olursa böyle bişey yapmak istiyorum.

http://gcrad1.blogspot.com/2008/02/suzuki-4-door-sidekick-research-next.html hakan bey bu ve buna benzer vitara resimleri var burada boş bi zamanınızda belki bakarsınız iyi günler

Vah vah artık Hakanı kaybettik bence bu sitede kendini kaybecek kafayı sıyıracak iyice. ;D ;D ;D

ne kötü bişey hakan bey kendini kaybedip dağ tepe aşacak bizede sıcak evde resimlere bakmak kalacak oooofffff biran önce bi vitara almam lazım ;)

Mükemmel bir çatışma olmuş. Özelikle kanal, kanalmış yaani. Fotoğraflar ve paylaşım için teşekkürler.

bu gezi gerçekten benim de çok zevk aldığım ağır parkur ve mücadelenin eksik olmadığı, araç kullanmaktan başka şeylerin de yapılmasını zorunlu kılan güzel gezilerimizden biriydi .Beğenileriniz için teşekkür ederim

vitaralar ve müthiş pilotlarına selam olsun çamurun hakkını sonuna kadar vermişsiniz fotolayanların ellerine sağlık kanal derinllikleri gerçekten iyi açı ile çekilmiş

cok guzel bır gezı olmus

Sağlığm elverseydi orada olmak için neler vermezdim.KUTLARIM süper olmuş
anlatım on numara gençliğimizde olsa bu kadar resimle hürriyette yıllık foto roman olurdu.
iyiki varsınız

İyi çamur varmış :smiley: Paylaşım için teşekkürler.

tek kelımeyle mükemmel . bravo sızlere çağlar ve hakan hocam ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri