İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı Hazırlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,559
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buralpdi

yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Yer
maltepe gurubu
Bülent bey, maltepe sahile gelmişsiniz haberim olsa en azından tanışırdık, maltepede oturuyorum bahsettiğiniz yerlerde en azından çay demleyip arkadaşlarla oturuyoruz...
o zaman bu cumartesi veya pazar günü için sizleri çay içmeye davet edeyim
kesin günü ancak cuma akşamı verebilirim iş sebebiyle

Etiketler
Ynt: İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı Hazırlığı

anadolu yakası karavancılar, avrupa yakası karavancılara misafir gideriz, tabi onlarda bize :D

İstanbul a geleceğim zaman haber veriririm arkadaşlar.Bende keyif alırım.Bir ay sonra kesin bir geliş var ama bu arada yine gelmem gerekecek gibi gözüküyor.Ama bir tane karavan lı gelsin de onun etrafında buluşalım.Nasıl tanıyacaz birbirimizi :smiley: Gerçi ben teknelerin olduğu o burunda en az yarım saat takılıyorum etrafta eblek eblek adalara bakan ve simsiyah giyinen biri varsa o ben olurum kesin :smiley:

Bizim Dalyan gurubu(Anadolu yakası karavancıları) havaların dışarıda oturmaya elverdiği günlerde toplanıyoruz.Neredeyse haftanın beş günü.Kötü havalarda ise kulüpte bazen bardak bazen de kadeh tokuşturuyoruz...
Çaylar Hüseyin Çadırcı dan, simitler ,arasıra paskalya çöreği ve hatta pötibör bizlerden...
Konular dereden tepeden.. Bazen karavancının olmazsa olmazı dedikodu, bazen de karavancılığın sorunları...Az ciddi konular, çoklukla gülmece...İkinci yılımızı doldurduk.
Çekirdek kadroyu görüyorsunuz...Ara sıra katılımlar da oluyor...

Dalyan 3.jpg

Hedp beraber.jpg

Hüseyin Abi, çok güzel bir etkinlik yapıyormuşsunuz. Çok hoşuma gitti. Gideceğiniz bir gün haber verin de kurabiyelerimi alıp çaya misafirliğe geleyim :smiley:

Selamlar , Saygılar
A. Hakan Eker

Bence tam yerinizi söylemeyin ciddi bir kalabalıkla karşılaşabilirsiniz :smiley:

Dalyan -suadiye sahil yürüyüşü yaptığım günlerde izlediğim ve imrendiğim bir manzara,karavanım çekme ve istanbulda park sorunum olduğundan güneyde bırakıyorum bir kaç kez arabamın arkasında devamlı taşıdığım portatif iskemleleri çıkartıp yakınınızda oturmama rağmen rahatsızlık veririm düşüncesiyle iletişim kurmadım busayfanın güzelliğini bir kez daha görüyorum şu an zira bu resmi gördüğümde kendimi karenin içine oturttum .Bundan sonra sandalyenin yanında çay bardağıda olacak arabamda .Sizlerin bu görüntüsü aklıma Bu koca sahil şeridinin bir bölümünü belediye, eksikliği hissedilen karavan en azından günlük konaklama alanı olarak düzenleyemezmi fikrini soktu çünkü zaten umumi WC var.bildiğim kadarıylaen fazla 3 karavan oluyorsunuz orda malum sayı fazlalaştıkça çevreden çatlak ses çıkma ihtimalide artar.Paylaştığınız bu resim açık bir davetiye gibi insana bir anda orda niye değilim hissi uyandırıyor.Sizlerle yüzyüze görüşüp tanışma dileğiyle Keyifli günler.

Photo-00a30.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
İstanbul a geleceğim zaman haber veriririm arkadaşlar.Bende keyif alırım.Bir ay sonra kesin bir geliş var ama bu arada yine gelmem gerekecek gibi gözüküyor.Ama bir tane karavan lı gelsin de onun etrafında buluşalım.Nasıl tanıyacaz birbirimizi :smiley: Gerçi ben teknelerin olduğu o burunda en az yarım saat takılıyorum etrafta eblek eblek adalara bakan ve simsiyah giyinen biri varsa o ben olurum kesin :smiley:

Bulent Hocam Istanbul'a gelmen bulusma tarihimizi sanirim belirleyecek. Oyle gozukuyor. Belki Cem de Bursa'dan gelir.

insel' Alıntı:
Bulent Hocam Istanbul'a gelmen bulusma tarihimizi sanirim belirleyecek. Oyle gozukuyor. Belki Cem de Bursa'dan gelir.

1+0,5 lt termosum var,manolya diye harika bir pastahane var benden bunlar.

maltepe sahilde buluşacaksak termosa gerek yok,
ben daha aracı yapmadan tüp çaydanlık bardak attım arabaya, çaylar benden ;)

Sucuk kardeşliği Maltepe sahillerinde geçerli değil mi? :D

Cem sen gel söz sucuklarda benden :smiley:

Oh oh super. Cumartesi gunduz olursa ben gelebilirim. Cok guzel olur. Ben yagmurlu olursa hava karavanla gelirim. İcinde otururuz.

Merhabalar,

İzlediğim kadarı ile Bülent Bey in İstanbul a gelişine bağlı olarak Anadolu Yakası'nda buluşma adımları atılıyor.
Tarih konusundaki bilgilendirmeyi kaçırmassam gelmeye çalışırım (karavan yok ama :smiley: )

Gezekalın,
Selçuk...

Ben de seve seve katılırım.
Selçuk Bey, Gezenbilir Karavan Dünyası'na yazıpta hala karavanına kavuşamayan bir sizle bir de ben kaldım galiba. Bir de Haldun Bey (Taiga)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri