İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı Hazırlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,562
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı Hazırlığı

Bu cumartesi mi?

Etiketler

Bari yakın bir yer ayarlayın gece kalalım aileler falan. Şile falan mesela olmazmı. Muhabbet daha iyi olur.

dagciark28' Alıntı:
Bari yakın bir yer ayarlayın gece kalalım aileler falan. Şile falan mesela olmazmı. Muhabbet daha iyi olur.

maltepe sahilde buluşacağız Arkın, muhabbet olsun tanışalım diye, çay partisi :D

Ben de seve seve katılırım.
Selçuk Bey, Gezenbilir Karavan Dünyası'na yazıpta hala karavanına kavuşamayan bir sizle bir de ben kaldım galiba. Bir de Haldun Bey (Taiga)

Ben de varım

Çok büyük aksilik olmaz ise ben de gelirim. Ferhat Bey de gelir galiba .O da çok yakın.

avrupa yakası karavancılarda gelirse baya katılım olacak galiba, büyük demlik bulayım bari ;D ;D ;D

Arkadaşlar biz de Anadolu yakasındayız amaaa, biraz uzaktayız. Sanırım biz gelemeyeceğiz bir bardak da bizim için içersiniz, afiyet olsun...
:D :D :D

Bu cumartesi uyacak mi Bulent Hocam'a acaba?
Bir liste yapalim mi ne dersiniz?
1. Insel

buluşma yerimiz İdealtepe köprüsünü Kartal yönüne geçince ilk cep, E-5'den gelirseniz Küçükyalı'yı geçtikten sonra ilk sahil yolu tabelasından içeri girip sahil yoluna çıkana kadar devam ve Kartal yönüne dönüş ardından hemen ilk cebe giriş, ceb kısmının çıkış tarafında olacağım benim ducato'yu görürsünüz cumartesi saat 12'de ordayım, gelecek olan bütün arkadaşlara çayımız vardır, herkes davetlidir
googledan daha iyi bir şekilde harita yükleyemedim, işi bilen arkadaşlar yardımcı olsun

GetAttachment.jpg

drares' Alıntı:
Arkadaşlar biz de Anadolu yakasındayız amaaa, biraz uzaktayız. Sanırım biz gelemeyeceğiz bir bardak da bizim için içersiniz, afiyet olsun...
:D :D :D

İnşaallah başka bir yerde veya sizin İstanbul'a yolunuz düştüğünde buluşur tanışır beraber çay içeriz :smiley:

Arkadaşlar, İnanın sizlere çok özeniyorum ama benim de gelmem mümkün değil. (Manisadayım) Artık etkinlik fotograflarına bakarak idare edeceğiz. Daha önceki mesajımda karavanı olmayanlar anlamında demiştim "Ben de varım" diye. Alıntıyı okumayınca yanlış anlaşılma olabiliyor. O yüzden belirtmek istedim.
Selamlar,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri