İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı Hazırlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,562
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı Hazırlığı

mayıstosböce' Alıntı:
Ben gelirim ,termosumuda getiririm kar yağsa bile çayımı içer,poğaçamı,böreğimi yerim,Levent(buralpdi) hocam senden önce gelirsem benim karışık çaydan demliyelim.
İnsel hocam hava bozsada bozmasada senin şu karavanı getir de görelim.
Cem gelirse ben sucuk sözü vermedim ona göre(o sahilden bizi kovarlar,uzun zamandır yaptığım platonik adam imajım zarar görür,dede de beni eve almaz)
Levent Güngör sizi de bekliyoruz.

artık geri dönüş yok kar yağsada gideceğiz ben saat 12'de ordayım Allah nasip ederse, Cem'de gelirse market yakın sucuk alırız ne yapalım :D

taiga' Alıntı:
Umarız bir gün az biraz daha Anadolu tarafına gelirsiniz...
Yalova, Karamürsel İznik gibi... :D
Sizlere iyi eğlenceler...

bu buluşmaları tekrarlayabilirsek neden olmasın

Etiketler

Cumartesi çalışıyoruz. Kaçabilirsen gelmek isterim. Kısmet artık. Yağmur olacak diyorlar oda zor olacktır. Portatif çardak olan varsa atlamasın getirsin derim.

Arkadaşlar, büyük bir mutlulukla takip ediyorum. Kendi içimden hep sorar dururdum, ''Yahu bu adamların çoğu İstanbul'da niçin sık sık buluşmazlar?'' diye... Umarım devamı da gelir. Üzgünüm ben gelemiyorum. İstanbul'dan elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum. Ama söz İstanbul'a ilk gelişimde imkanım ölçüsünde hepinizi ayrı ayrı ziyaret etmek isterim. Ya da bakarsınız Bülent'in gelişi gibi önceden haber veririm buluşuruz yine. Sucuk işin esprisi tabi. O işi ilk kar kampımıza erteleyim isterseniz ;) Sahil yolunda sucuk, kardeşliği bozar bence :D

Ben elimde olmayan nedenlerden dolayı sanırım 3 hafta İstanbul da olacağım,bu kesin olmayan bir bilgidir.Ben elimden geldiğince haber verip sahile gelmeye çalışırım sanırım bir başlangıç yapabiliriz Anadolu yakası için.

Yani normalde bu hafta hariç önümüzdeki 2 haftaydı ama bu buluşma ile (tabi ki isteyerek)3 hafta oluyor.

merhaba;
Bende Hüseyin bey gibi fırsat buldukça Dalyan'a gidenlerdenim.

PICT0086.jpg

Bir çok kere Maltepe sahilindeki ceplerde de bulundum ve oldukça da keyif aldık.

Eğer fırsat yaratabilirsem, mutlaka en azından sizlerle tanışmış olmak için - sohbet edebilmek amacıyla orada olmaya çalışacağım.
Esen kalın.

Sn.Rüzgar ? Siz de katılmazmısınız ? isterseniz geçerken sizi de alabilirim.

Cumartesi günü öğlen görüşmek üzere arkadaşlar.
Levent

Cumartesi sabahtan isim cikti. Karavani alarak gelmem zor gozukuyor. Muhtemelen karavansiz gelecegim.

Tentesi olan 2 arkadaş gelsin de tenteleri birleştirip altında oturabilelim.Yoksa ben şimdiden L.Güngör e sevgi mesajları göndereceğim ;D

Ben de alkol sobamı getireyim,sanayide yanık yağ sobası misali etrafında toplanırız,köy sobası gibi üstüne kuzine deki bakır güğümü de koyduk mu(sanayi ve köyü, nasıl bir akıma uyduracağımı şaşırdım) İnsel hocamın eski malzemelere olan sempatisini(retro) dahada arttırmış oluruz.
' retro' da kırmızı imla hatası yazıyor hemen Oğuz hocam aklıma geliyor,kırmızı çizgi Oğuz hoca :smiley:

korkmayın gelin arkadaşlar ;D ;D ;D
bir hal çaresine bakarız ;D ;D ;D
maksat muhabbet olsun, iki gönül bir olursa samanlık seyran olurmuş, benim araba boş koca panelvan hepimiz sığarız içine, gerekirse tente zaten arabada, millet dağa çıkıyor siz sahile gelmeye korkuyorsunuz,
offroad'culardan utanın bu yazılarımıza bakıp bizle dalga geçecekler ;D ;D ;D

Abi ben off road cularla baya takıldım. Baktım onlarda hareket çok karavan a kaçtım daha sakin diye :smiley:
Onlarda içip ısınan da var sapıtan da var :smiley: Bizi Bozmasın :smiley: Onlar daha heyecanlı arkadaşlar.

dagciark28' Alıntı:
Abi ben off road cularla baya takıldım. Baktım onlarda hareket çok karavan a kaçtım daha sakin diye
Onlarda içip ısınan da var sapıtan da var Bizi Bozmasın Onlar daha heyecanlı arkadaşlar.

Hepimizde öyle değiliz be hocam... :D
Daha sakin offroadcularda var yani... ;)

taiga' Alıntı:
Hepimizde öyle değiliz be hocam... :D
Daha sakin offroadcularda var yani... ;)

Bizde Niva halen duruyor. Ben kallabalık etkinlikler gittim hep . Sorun üstüne sorun yaşadık. Hafta sonu değil dinlenmek daha cok yorulduk hep. :smiley:

Trakyadan kar girmiş arkadaşlar umarım istanbula çıkmama engel olmaz,o yollarda kar yağarken bulunmayı düşünemiyorum.Orada bulunduğumda ki kar rahatsız etmez ama otobanda kar baya tehlikeli böyle bir durumda umarım kusuruma bakmazsınız.Gözüm haberlerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri