Haşmet hocam,drares' Alıntı:Arif bey sanırım ülkemizde çekme karavanıyla böyle bir yolculuk yapan ilk kişi sizsiniz. Çoğu çekme karavan yaz aylarında bile kamp dışına çıkmazken oldukça cesur, bir o kadar da örnek bir gezi yapıyorsunuz. Gezinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler
Bülent hocam,senin 3.20 lik romörkü karavana çevirme konusunda yardım gerekiyorsa yardım edelimde seneye yalnız başıma buralarda dolanmaktan kurtulayım, bir grup gezisi yapalım....mayıstosböce' Alıntı:Şimdi Mustafa Yetim aradı da önemsiz ve hiç sevmediğim bir tarz olan bu geziyi gösterdi,özür dileyecektim geç gördüğüm için ama o kadar güzel değilmiş zaten Arif hocam.
Sabah sabah elimdeki T5 den daha da soğuttunuz beni,ne şanslıyım ki elimde ki 3.20 lik remorku roadhopper gibi olmasada dağlarda barınabileceğim bir karavana çevirme şansım var sırf bu şans bile beni çok mutlu etti.
He arkadaşlar sakın bu fotoğrafları benim gibi tv ye bağladığınız bilgisayardan seyretmeyin büyük ekran da çok daha çirkin gözüküyorlar.Tebrik ederim Arif hocam Mustafa ile peşinden geliyoruz.
Sağol hocam, teşekkür ederim.mustafayetim' Alıntı:Arif Bey çekme karavan ile ilgili ön yargıları kırdığınız için tekrar teşekkür ederim.Yolunuz açık olsun...
Cavit abi, Levent,Ferhat hocam hoş bulduk.buralpdi' Alıntı:hoşgeldiniz,
bu geziye çıkarken yolda kalsamda önemli değil, zorunlu kamp olur düşüncesi sizi rahatlandırmış bir o kadarda cesaretlendirmiştir, gezi güzel geçmiş yüzünüzdeki ifade bu anlamda, resimleri bekliyoruz, selamlar