stallion01
Yeni Üye
Harika bir gezi olmuş. Beni de gruba ekler misiniz? 05543483210 teşekkürler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
S.a. Merhaba öncelikle formun eski üyesiyim ancak ancak suv tarzı geçen aracın yeni sahibiyim 4L seçenegimiz olmasada aracımın gidebileceği daha sonraki gezilerinize katılmak isterim.
aracım honda crv manuel at lastik mevcut başka bir şey yok. Kırklareli demirköy sivriler köyünde ufak bir yerimiz var aşağı yukarı fırsat buldukça buraya kaçıyorum. Bu noktaları biraz biliyorum resimlerinize baktım çok hoş ve zzevkli görünüyor.
Gönül isterdi tam arazili bir araç alalım ancak asfaltta kullanım oranım fazla olduğu için ve bagaj genişlik açısından böyle bir seçim yaptım. Dediğim gibi ileri tarihli gezilerinizde aranızda olmak isterim teşekkürler.
bir dahaki sefere sizleride aramızda görmek isteriz.Tebrikler arkadaşlar güzel bir gezi olmuş ama daha fazla resim olmakı ve daha iyi çekimler
bir dahaki sefere sizleride aramızda görmek isteriz.Tebrikler arkadaşlar güzel bir gezi olmuş ama daha fazla resim olmakı ve daha iyi çekimler
Valla fotoğrafçımız çok iyiydi. Şansızlığımız fotoğrafçımız tek arabada seyahat edince tüm ekibi çekemedi. Bir dahaki sefere daha planlı çekimler yapıcaz. Sizi de aramızda görmek isteriz. Sizin çekim için önerileriniz olursa paylaşabilirsiniz.Tebrikler arkadaşlar güzel bir gezi olmuş ama daha fazla resim olmakı ve daha iyi çekimler
Valla fotoğrafçımız çok iyiydi. Şansızlığımız fotoğrafçımız tek arabada seyahat edince tüm ekibi çekemedi. Bir dahaki sefere daha planlı çekimler yapıcaz. Sizi de aramızda görmek isteriz. Sizin çekim için önerileriniz olursa paylaşabilirsiniz.