Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasemink Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 223
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,385

83757ac27e99f6c8d4ba5d33147aee46.png

Son katılım listemiz bu şekilde katılmak isteyen olursa listeye ekleriz

Fiat justitia et pereat mundus...

Merhaba,
Whats app grubuna asagidaki 2 numarayı da dahil edermisiniz.
0 533 714 10 20 ve 0532 562 22 57

Bu hafta pazar günü bir offroad etkinliğine katılıyoruz, bir arkadaşım önerisiyle. Çatalca civarında. Fakat sizin rota değil bu.

Diğer gezilere katılacağız.

Araç: mitsubishi pajero 3.2 did 3 kapı 2004 model
Araçta M/T bf goodrich 245 75 r16 lastikler bugün takılacak. İlerleyen günlerde on tampon gizli vinç yaptiracagiz.

Herkese iyi eğlenceler.

Selamlar,
Geçen hafta cumartesi tek aracla catalca civarına gittik. Subasi köyünden girdik ve Akalan köyüne gitmeye çalıştık Dağ yollarından orman içinden. Dediğiniz gibi çok dar yollardan gectik ve araba da çok çizildi ☺ fakat keyifli. Bir yerde çok derin suya denk geldik. Tek araçla oradan normal lastiklerle gecemeyecegimizi düşündüm ve geri döndük.

Tecrübeli arkadaslara bir sorum var. İlettiginiz rotalarda karşılaşılan su seviyesi max ne kadar oluyor. Aracın teknik verilerine göre standard haliyle 70 cm sudan geçebilir. MT lastikler le araç biraz yükselecek bugün. Sıkıntı yasarmiyiz?

Kalmamız durumunda bizi çekebilecek araç varmı içimizde? Aracimiz 2 ton.

İyi günler.

Selamlar,
Geçen hafta cumartesi tek aracla catalca civarına gittik. Subasi köyünden girdik ve Akalan köyüne gitmeye çalıştık Dağ yollarından orman içinden. Dediğiniz gibi çok dar yollardan gectik ve araba da çok çizildi fakat keyifli. Bir yerde çok derin suya denk geldik. Tek araçla oradan normal lastiklerle gecemeyecegimizi düşündüm ve geri döndük.

Tecrübeli arkadaslara bir sorum var. İlettiginiz rotalarda karşılaşılan su seviyesi max ne kadar oluyor. Aracın teknik verilerine göre standard haliyle 70 cm sudan geçebilir. MT lastikler le araç biraz yükselecek bugün. Sıkıntı yasarmiyiz?

Kalmamız durumunda bizi çekebilecek araç varmı içimizde? Aracimiz 2 ton.

İyi günler.

Selamlar hoşgeldiniz

1 ay kadar önce aynı rotaya bende girdim yol çok dar baya bi çizik aldık. Aracın üstündeki lastik kaç inç siz kaç inç takacaksınız veya aracınız ne kadar büyük lastiği çevirecek, bissürü soru var lastik ile çok fazla yükselmiyor ama mutlaka yararı olacaktır.
Ben en iyisi sizi whatsapp grubuna dahil edeyim ordan devam edebilirsiniz..

Fiat justitia et pereat mundus...

Merhabalar Arkadaşlar,

Bende Beylikdüzünde oturuyorum, Bu konuyu görünce çok sevindim açıkcası çünkü ailem ile offroad gezileri yapmak çok istiyorum,
Bu arada arazi aracım yok ama yarın (cumartesi) kısmetse bir araca bakmaya gidiyorum beğenirsem alacağım,
Araç Defender :smiley:
Yani bir sonraki haftadan itibaren size gönül rahatlığı ile katılabilirim, yeni aracımla hemen gezilere başlamak istiyorum.

Beylikdüzünde oturduğum için daha çok avrupa yakası çatalca - lüleburgaz gezi istikameti tercihim,

Beside whatsapp gurubunuza eklerseniz çok sevinirim,
0533 502 72 19

Teşekkürler,

Merhaba
Geçen hafta planlı bir iş programımız nedeniyle katılamadık çok üzülüyoruz. Bu hafta yapılacak herhangi bir organizasyon varsa katılmayı arzu ederiz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR