İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,254
Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

resimleri görünce üzüntüm bir kat daha arttı gelemediğimden dolayı nolur arayı açmayın bir dahaki sefer mutlaka geleceğim iple çekiyorum sonraki organizasyonu....elinize sağlık

Etiketler
Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

hasan abai ogleden sonra cok aradım sizi ciftalanda ama goremedim telsizlede seslendim, duyuramadım kendimi guzel gezi olmus elinize saglık.keske bulabilseydim..... :-\ CARLİ

Resim_055.jpg
Resim_056.jpg
Resim_057.jpg

Geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bazı bölümlerin kapatılmasından dolayı esas gitmek istediğimiz yere gidemedik. Ancak yeni keşfettiğimiz yerler ve gezimiz çok güzeldi. Gelemeyen arkadaşlar üzülmesinler bir daha ki sefere inşallah.

Hasan abi resimler süper, konu anlatımı10 numara diyebilirim :smiley: benimkilerde birazdan geliyor....

Bu arada manevra esnasında ufak bi kaza atlattım. Arka camım kırıldı. Bir arkadaşımızında ( suziki grand vitara ) arka plakası düşmüş.

Belgrad geçişleri epeyce uzmanlık yeriymiş bu arada. Akşamda takılmadan tek olarak dönebildim...

Rıdvan Kayacı

İkinci çamur banyomuz. Ama maalesef sadece 2 araç katılabildi. Yolun devamını bilmediğimiz için geçmedik. Bu arada cesaretinden ötürü grand vitara yı takdir etmek istiyorum.

25042010.jpg

25042010(001).jpg

25042010(006).jpg

25042010(007).jpg

25042010(002).jpg

arkadaşlar güzel gezi olmuş ellerinize sağlık

rkayaci' Alıntı:
Rıdvancım bol ''EKŞIN''lı bir gezi oldu Çiftalan gölünün yanındaki dağı zirve yapıp ağaçlıya inmemiz çok keyifliydi bu arada arka camına çok üzüldüm bazen böyle istenmeyen şeyler olabiliyor ''LOPEZ'' benim kocaoğlan için bile ağır parkur aklım hep arkada kaldı ancak saat 21 gibi çıkabildik kolay yorulmam ama eve vardığımda kollarımı hissetmiyordum sabaha kadar çamur rüyası gördüm :D :D :D
Geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bazı bölümlerin kapatılmasından dolayı esas gitmek istediğimiz yere gidemedik. Ancak yeni keşfettiğimiz yerler ve gezimiz çok güzeldi. Gelemeyen arkadaşlar üzülmesinler bir daha ki sefere inşallah.

Hasan abi resimler süper, konu anlatımı10 numara diyebilirim :smiley: benimkilerde birazdan geliyor....

Bu arada manevra esnasında ufak bi kaza atlattım. Arka camım kırıldı. Bir arkadaşımızında ( suziki grand vitara ) arka plakası düşmüş.

Belgrad geçişleri epeyce uzmanlık yeriymiş bu arada. Akşamda takılmadan tek olarak dönebildim...

Rıdvan Kayacı

Haldun abi bu senin koca ayağın tırmanış performansı...

Sağlık olsun diyelim ama gerçekten tepe ve tepe üstü geçiş süper bir yerdi güzel keşifti. Sizlerden edindiğim tecrübeyle gece takılmadan döndüm. Aracın performansı süper. Bir tek eksiğim arka cam ile 4 yeni mt lastik diyelim. :smiley:

Saygılar Haldun abi....

th_MOV00006.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR