İş İcabı Off-Road

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gunday Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,565
Ynt: İş İcabı Off-Road

ufuk28' Alıntı:
Arkadaşlar özellikle Günday'ın çalıştığı bölgeyi iyi biliyorum, çok da basit bir iş değil.Bence kimse rahatını bozmasın, öyle değilmi Günday ;) ;)

evet ufuk çok haklısınız bende bir kaç cevap yazarak anlatmaya çalıştım ama yinede zamanı müsait olan arkadaş varsa o şartları kendisine yaşatabilirim. beni daha iyi anlar. :smiley:

Etiketler

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
ortalama olarak ben manisa da iki günde bir batıyorsam, günday karadenizde neler çekiyordur allah bilir. kimse rahatını bozmasın. bence de heveslenmeyin. hobi olarak off-road yapın. çok da ciddiyim. bir süre sonra asfaltı özlüyorsunuz !
dostum çeken bilir değilmi ? :smiley:

Bende Günday bu yazılanlara neden cevap vermiyor diyordum.Meğer biriktiriyormuş, hepsini birden cevapladı. :D :D

ufuk28' Alıntı:
Bende Günday bu yazılanlara neden cevap vermiyor diyordum.Meğer biriktiriyormuş, hepsini birden cevapladı. :D :D

yaklaşık bir haftadır nete girmiyorum çünkü burda havalar yine kötüydü bu yüzdende arızamız çok oldu giresun ve ordunun bir çok yerinde elektirikler yoktu jeneratörlerle ayakta tutmaya çalıştık istasyonları kusuruma bakmayın.

gunday' Alıntı:
yaklaşık bir haftadır nete girmiyorum çünkü burda havalar yine kötüydü bu yüzdende arızamız çok oldu giresun ve ordunun bir çok yerinde elektirikler yoktu jeneratörlerle ayakta tutmaya çalıştık istasyonları kusuruma bakmayın.

aslında yine güzel heyecan yaptık bu kar yağışında ama görüntüleri çekme fırsatım olmadı yoğunluktan malum zamanla yarışıyorduk :smiley: kendime bi kamera alıcam en kısa zamanda fotoğraf makinasıyla olmuyor :(

gunday' Alıntı:
Kusur ne demek kardeşim, seni çok iyi anlıyorum, Allah yardımcın olsun.Bahara az kaldı, ondan sonrası zevkli hale gelir artık ;)

ufuk28' Alıntı:
Kusur ne demek kardeşim, seni çok iyi anlıyorum, Allah yardımcın olsun.Bahara az kaldı, ondan sonrası zevkli hale gelir artık ;)

evet yaza bişey kalmadı,bizim iş havalar güzel olunca dahada güzel oluyor.yazın buralar gerçekten cennet,ben aslında ankaralıyım 6 yıldır orduda yaşıyorum ama tam bi karadeniz fanatiğiğim bu iş sayesinde türkiyede görmediğim yer kalmadı bence en güzel yer karadeniz bölgesi kim ne derse desin :smiley: gezenbilir

gunday' Alıntı:
malesef avatardaki fotoğraf ordu çambası yaylasında çekildi.bizde siyah DMAX 4 adet var hepside birbirinin kopyası gibi :smiley: araçlar sürekli yollarda gördüğünüz doğrudur.
Tühh... bu sefer tutturamadık.Her ne kadar zevkli yanları olsa da,kış şartlarında zor bir iş olduğu ortada.Kolay gelsin.

gunday' Alıntı:

sevgili meslekdaşım burada da aynen öyle. tepelerde kar var, eteklerinde yağmur. patlamayan og kalmadı. 8 jeneratör var. sekizi de full çalıştı bir ara. tedaşa zaten güvenilmiyor.
bir de su alan antenler, anten kabloları işin içine girince, düşün çektiğimiz çileyi !

Allah hepimize kolaylık versin ...

ufuk28' Alıntı:
Sık dişini Kümbet' li, az kaldı.. ;)

aslında tirebolu'luyum ama kümbet'te doğmuşum. ailemin görevi gereği ordaymışız. çocukluğumun bir bölümü ordaydı. kar içerisinde tünel yaptığımızı bile hatırlarım. üç tekerlekli araba yapıp dağdan aşağıya binerek indiğimizi de :smiley:
hala yaparlar mı bilmiyorum. fakat o zamanlardan belliymiş arabayla dağlarda gezeceğim :D

gecen sene çekmiş olduğum görüntüler ordu çambaşı yaylasına giderken

http://video.google.com/videoplay?docid=-6965988677763555059

evet. işte bu boyda kar yağdığını hatta daha fazla yağdığını iyi hatırlarım. iyiki buralara bu kadar yağmıyor. :smiley:
benim en fazla gördüğüm kar burada iki sene önce idi. yer yer bir buçuk metre kar yağmıştı. bu sene linkteki kadar ;

buraya eklemedim, keşke ekleseydim. neyse. linkten bir kaç foto ve video izleyebilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25357.0

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
sevgili meslekdaşım burada da aynen öyle. tepelerde kar var, eteklerinde yağmur. patlamayan og kalmadı. 8 jeneratör var. sekizi de full çalıştı bir ara. tedaşa zaten güvenilmiyor.
bir de su alan antenler, anten kabloları işin içine girince, düşün çektiğimiz çileyi !

Allah hepimize kolaylık versin ...

amin dostum

bizde iki ilde 22 jeneratör bağladık yetmedi. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR