Ufuk bey merhaba,doğru biliyorsunuz sarı land var bende.Avatarı camel trophyden aşırdım. Keşke bende de böyle bir defender olsa,şöyle gürül gürül bi v8.ufuk28' Alıntı:Aras hoşgeldin, bildiğim kadarıyla sende sarı bir land vardı, avatarındaki yeni aracınmı eğer öyleyse süper olmuş, hayırlı olsun..
Dursun Usta o hastalığın tedavi olmasın inşallah ;D ;Dreis28' Alıntı:evt ne oluyor burda giresun buraya toparlanmış bende tireboluluyum görüntüler için tşkler iş için off road yapmanın ne demek oldugunu cok iyi bilirim 1989 yılında sıfır pajero aldık işimiz yurt genelinde madenlerle ilgili, iş kazalarına bakmaktı rapor hazırlıyorduk malum bu madenleride şehir merkezlerine koymuyorlar ulaşana kadar neler cekerdik off road ın tüm gereklerini yapardık arazide yüzbin kilometre yaptım ve o gündür bu gündür kapımda iyi kötü bir arazi aracım olur artık hobi ve eylence olsun diye bu off road la ugraşıyorum bu bir hastalık sigarayı bıraktım off road ı bırakamıyorum bırakmakta istemiyorum herkese saygılar sevgiler
ufuk28' Alıntı:Dursun Usta o hastalığın tedavi olmasın inşallah ;D ;D
aras' Alıntı:Ohooooo...Bir tek biz yokmuşuz buralarda,tüm Giresun'lular burada,ben de geldim!.Öncelikle videolar için teşekkürler.Görüntüleri izlerken burası bizim Giresun Devlet Hastanesi'nden Kulakkaya yaylasına çıkan yola benziyor diye içimden geçirmiştim,haklıymışım.Zannedersem avatardaki fotoğrafta Eğribel'de çekilmiş gibi sanki.Geçen hafta sonu bende Kulakkaya yaylasındaydım hatta Bektaş yolunu yarıladım.Dönüşte hastane yolunu tercih edecektim ama malesef yol kapalıydı,mecburen Çaldağ,İnişdibi yolunu tercih ettim.Bu arada sizin aracı bugün galiba gördüm.Önünde vinç olan siyah D-MAX.
panda' Alıntı:Böyle bir işte karın tokluğuna çalışırım valla.
bymuammer' Alıntı:O ne güzel bir iş öyle. işleri değiştirelimmi abi ben grafikerim akşama kadar hiç kalkmazsın yerinden çayın ve tüm ihtiyaçların masana gelir bende çamurda batar çıkarım
[/quote
öncelikle şunu söyleyim her işin kendine göre zorlukları var ama bizim işte hele hele bu karadeniz bölgesinde her türlü şartta gerek arabayla gerek yürüyerek yada başka imkanlarla her türlü hava koşulunda baz istasyonlara ulaşıp arızası neyse çözmeniz gerekiyor vatandaşa hizmet işin içine girmeden anlayamazsınız.ama her zaman söylerim zevk almasak zaten yapmazdıkbymuammer' Alıntı:O ne güzel bir iş öyle. işleri değiştirelimmi abi ben grafikerim akşama kadar hiç kalkmazsın yerinden çayın ve tüm ihtiyaçların masana gelir bende çamurda batar çıkarım