İş İcabı Off-Road

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gunday Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,552
Ynt: İş İcabı Off-Road

aynı başlıkta bu videoyu yayınlamakta fayda görüyorum. bundan sonra araziye gittiğimde off-road şartları oluşursa eğer kesinlikle videoya alıp bu başlık altında paylaşıcam.

henüz bugün başıma gelenler mesela aşağıdaki videoda. battığım yerde epey uğraştım aslında. fakat kurtulmadan hemen önce videoya almak aklıma geldi. görüntüler ilk başladığında, arka planda görünen baz istasyonuna ulaşmaya çalışıyoruz. ulaştık da :D

th_Video-0014.jpg

Etiketler

gunday' Alıntı:
merhaba

ilk iki video giresun merkez eski devlet hastanesinden yukarı cıkılan erimez diye bir yer var ordan kulakkaya yaylasına ordanda caldağ dağı zirvesine gidiliyor,giresunda erimez yada caldağ diye kime sorsanız bilir.bu arada biz ordu ve giresun il sınırları içerisinde turkcell'e ait baz istasyonların işletmesi ile uğraşıyoruz dolayısı ile mecburen ulaşmamız gerekiyor,yol kapalı diye bir mazeretimiz yok bu yüzden köy hizmetlerinden önce yol açmak bize düşüyor. :smiley:) videoları begenmenize sevindim bu tip görüntüler oldukça paylaşırım sizlerle.
O yolda çıkarken sağda süper bir kasap var akçaabat köftesi yapan...biz gidip radyologla beraber patlayana kadar hep orada yerdik ankarada geldiğimde ;D

merhaba

erimezde hakkı dayı hacı dayımız var sagolsunlar cok yardımcı oluyorlar bize kış şartlarında mahsur kaldığımızda yanlarında kaldığımız bile oluyor misafir perver insanlar dediğiniz doğru tere yağlı yumurtalı meşhur sırf onu yemek için bile gidilir oraya,araçlarda kullandığımız lastikler goodyear mtr yada atr tipi off road lastikler yanlız bu karda ilerleyebilmek için arka tekerlere atlı marka kalın zincir kullanıyoruz,araç önlerinde vinç olmasından dolayı ön panelde hasar oluşturmuyor.

Aynen öyle sırf onu yemek için Giresun'dan Erimez'e kahvaltı yapmaya gidiyorum, tabii oradanda Kulakkaya, Bektaş, Kümbet yaylalarına doğru gezi devam ediyor.Şu an oralarda olabilmeyi o kadar çok isterdimki.Yazın bir hafta yetmiyor.Selamlar saygılar Günday kardeşim

merhaba ufuk bey
evet giresun yaylaları çok güzel ve görülmeye değen yerler zaten dereliden giderseniz girişte tabela var yaylalar diyarı diye hakkaten özellikle kümbet yaylası çok güzel

ben de görele çavuşluluyum....ahh sis dağı ah ne keder göreleli trebolulu besikdüzlü var 4x4 meraklısı
ah hep senin özleminden:smiley::smiley:

hasret gidermeniz için sisdağı fotoğrafı eklemek istedim [attachment=1][attachment=1]

sisdagı 065.jpg

gunday' Alıntı:
merhaba ufuk bey
evet giresun yaylaları çok güzel ve görülmeye değen yerler zaten dereliden giderseniz girişte tabela var yaylalar diyarı diye hakkaten özellikle kümbet yaylası çok güzel
Valla Karadenizde nereye gidersen git güzel.Artık eskisi gibi değil hemen hemen her tarafta yollarda güzel o yüzden ulaşımda sorun olmuyor.Tabii yaz için konuşuyorum, kışın sizin neler yaşadığınızı videolarda gördüm ve gerçekten takdir ettim.Allah kolaylık versin..

zapatista' Alıntı:
ben de görele çavuşluluyum....ahh sis dağı ah ne keder göreleli trebolulu besikdüzlü var 4x4 meraklısı
ah hep senin özleminden:smiley::smiley:
serkan toprağım , sence sis dağına çıkıp, topuk çimenini çiğneyen, taze kesilmiş et kavurma yiyen biri, birdaha iki çeker arabaya biner mi?

günday bey bu güzel fotolar içimi dağladı yine;
kışkırtmayın benii!!!

Kümbet doğumlu biri olarak ve orada büyümüş biri olarak, içimi kabarttınız beyler :smiley:

UZUNDERE'DE GÜZEL ALABALIK YAPARLAR YEMEDİYSENİZ AÇ GİTMENİZİ TAVSİYE EDERİM.

Günday bildiğim kadarıyla iki yer var, hangisini tavsiye edersin.Geçtiğimiz yaz Kahraman Bekar yazan tabelayı takip edip yoldan içeri girdim ama öyle bir yer göremedim, sonunda yine Kümbet'te et yedik.

uzundere alabalık tesisleri ve aile pansiyonu rüstem mert ve ogulları tel:0454 386 62 30 ev:3866116 cep:0535 229 24 82 uzundere köyü kümbet/dereli/giresun :smiley: bende kartvizitleri var bilgileri ordan paylaşıyorum:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri