turbolinea
Kamp II
iran a gittim merak ettikleriniz varsa cevaplarım.
arabayla gittim.
Girişte triptik yaptırdım...triptik belge 230 tl...turkiye turing ten yaptırdım kapıda...200 dollar da depositodur.
iran tarafına geçtiğim zaman 5 dollar civarında sigorta yaptırdım iran tarafında 6 günlük.
1 dollar 3270 tümen 1 tl ise 1560 tümen... internetteki para çevir bölümü çok düşük gösteriyor onun için iran daki kur daha iyi.
çıkarken depo farkı aldılar...40 lt gösterdim depo hacmini 142 tl para aldılar belki 35 lt göstersem de yazardı
nahçivandan çıkarsam daha az para aldıklarını söylediler ama ne kadar doğru allah bilir.
yeme içme ucuz...yakıt ise 1000 tümen yani 0.63 kuruş...lpg ise uymuyor.
adana dürüm 3500 tümen yani 2.5 tl ye denk geliyor.
fotoları iran dan çıkarken çektim.
forumda kimse benle gelmediği için yalnız gitmek zorunda kaldım.
arabayla gittim.
Girişte triptik yaptırdım...triptik belge 230 tl...turkiye turing ten yaptırdım kapıda...200 dollar da depositodur.
iran tarafına geçtiğim zaman 5 dollar civarında sigorta yaptırdım iran tarafında 6 günlük.
1 dollar 3270 tümen 1 tl ise 1560 tümen... internetteki para çevir bölümü çok düşük gösteriyor onun için iran daki kur daha iyi.
çıkarken depo farkı aldılar...40 lt gösterdim depo hacmini 142 tl para aldılar belki 35 lt göstersem de yazardı
nahçivandan çıkarsam daha az para aldıklarını söylediler ama ne kadar doğru allah bilir.
yeme içme ucuz...yakıt ise 1000 tümen yani 0.63 kuruş...lpg ise uymuyor.
adana dürüm 3500 tümen yani 2.5 tl ye denk geliyor.
fotoları iran dan çıkarken çektim.
forumda kimse benle gelmediği için yalnız gitmek zorunda kaldım.