100 amper jel 2 yıllıkçok güzel tavsiyeler. teşekkürler.
ses konusunda pek rahatsızlık vermez diye düşünüyorum
kullandığınız akü ve kullanım süreniz aşağı yukarı nedir?
100 amper jel 2 yıllıkçok güzel tavsiyeler. teşekkürler.
ses rahatsız edecek düzeyde değil ,çok güzel tavsiyeler. teşekkürler.
.. ve bugün 12v dolabı koydum karavanases rahatsız edecek düzeyde değil ,
tüm buzdolabı için normal .buzlanması da normal ilk etapta kesintisiz çalışmasıda normal . dolap restans derecesine gelene kadar surekli çalışır . sonra durur içerinin ısıına göre çalışıp durur.. ve bugün 12v dolabı koydum karavana
dediğiniz gibi ses pek çok değil. şimdi asıl önemli olan 100a akü ile ne kadar süre çalışacak.
ancak şöyle üç durum var, dolabı bağladım güzel çalışıyor, soğutuyorda.
birincisi; dolap ilk çalıştırmada yaklaşık 15 dakika durmazsızın çalıştı, acil gitmem gerektiği için dolabı kapatıp gittim.
ikincisi; motordan çıkan borulardan biri (soğuk olan) hafif karlandı gibi.
üçüncüsü de; dolabı içerdeki ayar yerinden kapatsam bile (yani sıfır konumuna aldığımda), içindeki aydınlatma yanmaya devam ediyor (motor olması gerektiği gibi kapanıyor)
bunlar ilk çalıştırma için normal mi? yoksa bi anormallik mi var.
hayırlı olsuntüm buzdolabı için normal .buzlanması da normal ilk etapta kesintisiz çalışmasıda normal . dolap restans derecesine gelene kadar surekli çalışır . sonra durur içerinin ısıına göre çalışıp durur
600 W KALDIRMAYA BİLİR 1000 w gerekir .önerim 12 volt olması çünkü invertör kullanırsan iki budolabı çalıştırmış gibi olursunbu kalkış kondansatörü yardımıyla büro tipi buzdolabını 600w ile İnverter ile çalıştırabilmemiz mümkün müdür yani?