Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 230
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,738
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

katılanlara kazasız belasız inşallah başarılar.

Etiketler

Intercity Trophy'ye katılmayı düşünenlere duyuru: Gezenbilir Takımları'nı oluşturuyoruz!...

Her birinde pilot ve co-pilot bulunan 2 araç ile bir takım oluşmaktadır.
Araçlarda 3 nokta emniyet kemeri, pilot ve co-pilot için kask zorunludur.

Detaylı bilgi için;

http://www.intercitytrophy.com/
http://www.4xfourart.com/
http://www.mehmetbecce.com/
Mehmet Becce e-mail: info@4xfourart.com

Konunun sohbet, tartışma ve soru-cevap kısmını aşağıda linkini verdiğim "Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)" başlıklı konuda yapabilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16029

Katılmaya karar verenler, oluşan takımları ve takım bilgilerini bu başlık altında yazabilirler...

İlk takım benden olsun...

GEZENBİLİR TAKIMI 1:

Mustafa Kemik (pilot) - Hakan Irıklı (co-pilot) / Jeep Cherokee Sport

Arda Gürayman (pilot) - Cengiz Özel (co-pilot) / Jeep CJ5

unimog almıyorlarmış, batan-kalan araçları çekmeye gelsem mazot param çıkarmı acaba (gezenbilir team e beleş ):smiley:

unimog iş makinası oldugu için kabul etmiyolar :D

Unimog'lar ve iş makinaları parkurları bozduğu için alınmıyorlar.

Selamlar,

GEZENBİLİR TAKIMI 2:

Yüksel Uysal (pilot) - Selçuk Uray (co-pilot) / Willys

Faruk Bedir (pilot) - Uğur Kalaycı ( co-pilot) / Jeep CJ5

arkadaslar ben haftasonu mehmet abıye (becce) yardım ıcın oradaydım, super bır ortam
mutlaka ya yarısmacı ya da seyırcı olarak katılın derim ben

Bizde katılıyoruz..vınnnnnnn..umalım kazasız belasız bir atraksiyon olur..( bu arada 2 takla atsak sorun olmaz deyilmi Uğur abi ;D ;D ;D)
ayrıcada şimdiden tüm katılımcılara başarılar dileriz..

Görüp görülebilecek en güzel trophy olacak.Yunanistandakileri seyretmiştim eğer oradaki araçlar,gerek yarışmacı gerekse seyirciler gelirse,yarışdan çok off-road şenliği oluyor zaten.Mehmet abinin(becce) çok sıkı bir etap yaptığını biliyorum,oradakileri aratmıyacak şekilde.Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir organizasyon.

Not:Gelecek arkadaşlar havayı çok iyi öğrenip gelsin, hava o zamanlarda şaka gibi ters bir soğuk olabilir.

frkbdr' Alıntı:
Bizde katılıyoruz..vınnnnnnn..umalım kazasız belasız bir atraksiyon olur..( bu arada 2 takla atsak sorun olmaz deyilmi Uğur abi ;D ;D ;D)
ayrıcada şimdiden tüm katılımcılara başarılar dileriz..

hadi bakalım faruk bedir bilenize kuvvet ;D ;D ;D

tüm gezenbilir takımlarını şimdiden kutlarım işallah orda olurda destekleriz hepinizi...

dağcılık gibi bence off-road'da da asıl hedef etabı bitirmek olmalı (herşeye rağmen etabı bitirmek değil tabi güvenlik ve sürücünün can sağlığı herşeyden önce gelir) zaman kavramı ve en kısa sürede bitiren birinci olur cümlesi işin içine girince iş spor olmaktan çıkıp başka yönlere kayıyor aynen spor tırmanışta olduğu gibi ya da yeni yeni yurtdışında yapılan tırmanışlardaki hız yarışları gibi..

Eyvallah( parodi ) Fatih paşam..bu arada özledik yahu inşallah orada olursunda görüşürüz..gerçi daha öncesinde şile org.var ama adını listeye yazmamışsın..

frkbdr' Alıntı:
Eyvallah( parodi ) Fatih paşam..bu arada özledik yahu inşallah orada olursunda görüşürüz..gerçi daha öncesinde şile org.var ama adını listeye yazmamışsın..

açıkçası şile organizasyonu benim için çok daha değerli kendi ailemin organizasyonu 8) 8) 8) ama yeni bir projeye başlıyorum 20 ekimde (bu arada 4 aydır çok rahattım iş açısından :-\ :-\ :-\ ) ama kısmet belli olmaz bizim işler tehir olursa zaten birlikteyiz hatta repoya denk gelirse günübirlikte olsa damlarım çok özledim bende faruk baba bide hala alamadım bi cj şimdi diyorumki herşeyde bi hayır var şimdi daha iyi biliyorum neyi nasıl yapmam gerektiğini hatta uğur abinin sizin cjlerin hikayelerinide dinleyemedim tam şimdi sizin tecrübeleri aldımmı tamamdır ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Evet bak haklısın bu konuda..cj için daha fazla bilgi destek alabilirsin buda senin için iyi oldu..ama ne yap yap çabuk olmaya bak.. :smiley: :smiley: :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR