TA2RX
Müzmin öğrenci
Her şeyi tek tek sormak yerine daha kolay bir yöntem var: Forumdaki ilgili alanlara yazılan mesajları okumak. Ben kendi karavanımı yapmaya başlamadan önce 3-4 ay boyunca yalnız okudum ve not aldım. Size de tavsiye ederim.
Teşekkür ederim, sana da hayırlı olsun çok güzel bir karavan yaparsın inşallahHer şeyi tek tek sormak yerine daha kolay bir yöntem var: Forumdaki ilgili alanlara yazılan mesajları okumak. Ben kendi karavanımı yapmaya başlamadan önce 3-4 ay boyunca yalnız okudum ve not aldım. Size de tavsiye ederim.
Teşekkür ederim, sana da hayırlı olsun çok güzel bir karavan yaparsın inşallah
Bir yıldan fazla oldu o kadar çok okudum ki hemen hemen %90 nın ı okumuşum dur
Bu form bana çok şey kattı, buna rağmen yazıyorum ki hem bana hem de sonrakilere yol göstersin
Olabilir okuyamadıklarım yada okuyup unuttuklarım olacak karavan bende bir tutku ruyalarıma bile giriyor, iğneden ipliğine her şeyi nde olmak istiyorum çok heycanlıyım istiyorum ki kusursuz olsun ,avrupa ülkeri karavan konusunda bize göre bu konuda çok ilerdeler ,fakat onlar gibi olamayız benim üç çoçuk var ,yaşam şartlarımız farklı ,bu süreçte her görüş ve fikre ihtiyacın var ,herkese çok teşekkür ederimSanırım okumadığınız %10 kısmına denk gelmiş olacak.
TA2RX KARAVAN YAPIMI MACERASI
Yapılacakların sırasını yaptım
Burda yazıyorum belki de rahatsızlık veriyorum öyle ise yazmayayım
Ramazan ı şerif geldiği için işlerim yavaşladı fakat her firsatta bir şey ler yapıyorum
Saplantı mı tutku mu bilmiyorum neyi nasıl yaparım diye düşünmediğim bir gün yok
Fosforlu kalemle boyadıklarım şimdiye kadar bitenler
teşekkur ederim.hangi iş kolayıma geliyorsa ondan başlamıştım..
Panelvan yapımında kısaca şöyle bir sıra var;
Dışarıdan —> İçeriye
Yukarıdan —> Aşağıya
Teşekkür ederimKolay gelsin, Kısa sürede bitirip gezilere başlamanız dileğiyle.
Teşekkür ederim gönlümüze göre olsun, her firsatta aracın yanındayımhocam sen beni geçeceksin sanırım. maşallah senin imalat benden hızlı başladı. şimdiden hayırlı olsun.