O zaman aracınıza uygun orjinal GÖĞÜS KLİMASI veya çakma GÖĞÜS KLİMASI taktırmanızı tavsiye ederim . Orjinal göğüs kliması 2600-3000 TL civarı çakma 2000 liraya , bana göre klimaya ihtiyaç yok . 12 volt orta boy vantilatör iş görür .klimam yok
Koridor en düşük kısım 50 cmKoridor genişliği olarak ne kadar mesafe bıraktığınızı göremedim. 50cm'den az bırakırsanız sıkıntı yaşarsınız.
Klima konusunda arkadaşlar yazmış: Araç kliması motordan tahrikli olduğu için ancak yolda işe yarar. Kamp halindeyken klima kullanmak istiyorsanız tezgah altı klimalar var. Ama elektriği dışarıdan almanız gerek. Aküden beslemeye kalkarsanız iki saat sonra aküleriniz pert olur. Yazın Akdeniz bölgesinde konaklamayacaksanız vantilatör muhtemelen yeter.
Yaptığımda video yu paylaşacağım inşallahdaralıp genişleyen banyo tasarımınızdaki detayları paylaşabilir misiniz acaba? bir müddet benim de banyoyu daraltıp genişleten bir mekenizma üzerinde zihni sinir projesi fikirlerim oldu ancak banyo genişleyince normalde kuru zemin olan bir alanın banyoya katılınca çıkacak sorunlara kafamda bir çözüm bulamadığımdan bu işten vazgeçtim şimdilik. bu sebeple sizin tasarımınızı epeyce merak ediyorum.
Taban değişmiyor Islak zemin 123x70 cm banyo ya denk gelen Koridor aynı zamanda Islak zemin, duşakabin gibi
you tube ta gördüm Colofernia xxl diye bakın isterseniz
Burdaki orjinal
Su tahliyesi iki tarafta olabilir açıkcası bende emin değilim mantığım yapılablir diyorkoridor döşemesi ıslak zemine uygun olsada, hareketli mekanizma ile duş yeri kazandığınızda suların sızdırmazlığını ve su tahliyesini nasıl sağlayacaksınız?