cam ve havalandırmalar konusunda yardımcı olurumŞu anki fiyatları bilmiyorum. Bir kaç yerden fiyat almayı deneyin. Önce tek saçakmatik (ve içine tente kumaşı) fiyatını sorun.
Montaj için nasıl bir yöntem düşündüklerini öğrenmeden monte ettirmeyin. Karavandan anlamayan birisi kalkıp da yan saçlara monte etmeye kalkarsa sorun yaratabilir. Bazı arkadaşlar kayar kapının üzerindeki kirişe monte ettiler. Ben tavandaki güneş paneli taşıyıcılarına monte ettirdim.
Kolay gelsin şimdiden iyi gezmeler.Burda şunu belirtmek istiyorum
Elinizden iş geliyorsa tesisat tamirat Vs ve sabırlı iseniz.karavan A dönüşüm yapabilirsiniz. Evdeki hesap çarşıya uymuyor. Bir ayda biter dedim 2 ay ı devirdi halen tam anlamı ile bitmedi bitmeyecek gibi tahmin ediyorum bir yerlere ekleme çıkarma değişme yaparım gibi geliyor.
İNŞALLAH Karavanınız olur Kismet olursa bayram sonrası ilk karavan seyahatım olacakMerhabalar aranıza yeni katıldım benim yolumda sizinle aynı. Şuan araştırma safhasındayım. Cesaretinize ve becerinize hayran kaldım. Umarım bana da bir gün nasib olur.
Kolay gelsin.
İNŞALLAH Karavanınız olur Kismet olursa bayram sonrası ilk karavan seyahatım olacak
Sigortalar DC 12 volt a uygun olan türden mi ?Karavan estetik çıta düğmeler gibi Vs işleri kaldı bir kat daha boya istiyor, banyo içi pvc kaplama kaldı tatilden sonra ya bıraktım ama şu an seyahat için hazır
Ekli dosyayı görüntüle 504903
Ekli dosyayı görüntüle 504904
Ekli dosyayı görüntüle 504905
Ekli dosyayı görüntüle 504906
Ekli dosyayı görüntüle 504907
Ekli dosyayı görüntüle 504908
Sigorta yı sordum fark etmiyor dediler içinden geçen akım önemli, öyle olunca bunu tercih ettim normal araç sigortalarına göre çok daha pahalı ama kullanışlı attığında değişmeye gerek yok test ettim sigorta atıyor hem sigorta hem düğme gibi kullanılabiliyor dc için kullandıklarım hepsi 10 amperSigortalar DC 12 volt a uygun olan türden mi ?
Benim karavanda , üzerinde DC yazan 6 amper 2 li sigorta ve şalter kullandım . 130 TL ye almıştım . Kolay gelsin . İyi gezmeler dilerim .Sigorta yı sordum fark etmiyor dediler içinden geçen akım önemli, öyle olunca bunu tercih ettim normal araç sigortalarına göre çok daha pahalı ama kullanışlı attığında değişmeye gerek yok test ettim sigorta atıyor hem sigorta hem düğme gibi kullanılabiliyor dc için kullandıklarım hepsi 10 amper