Özelden attım abi.lakmadi' Alıntı:umut abinin teli atarmısın bana başkan
Hafıza kartının dolduğu an.mdr' Alıntı:..
http://www.dailymotion.com/video/xll0as_toyota-lj70-ynonu-cukur_sport
Assasin' Alıntı:Eyvah, Toyotadan inerken görüntülenmişim..
Abi 2. su geçişinde (içeriye su dolduğunda) geçebilseydik o göleti şuan Toyotacıydım. biraz daha ikna olmam lazım. Keşif gezisine bekliyorum.mdr' Alıntı:Üzülme Denizz....
Zamanla yavaş yavaş alışacaksın.. ;D ;D virüsü bulaştırdım kanına....ilede...büyüyünce...bence en büyük Toyotacı sen olacaksın..
Keşif gezisi planımız var,kesinleştirdikten sonra konu açacağız. Haber veririm size de.PIKACU' Alıntı:emınım cok guzel bır gezı olmustur.cok gelmek ıstedım ama olmadı.ama bırdahakı sefere katılacagım ınsallah.hıdrojende takılmıs olacak nasılsa durmam artık bı asagı bı yukarı
Assasin' Alıntı:Keşif gezisi planımız var,kesinleştirdikten sonra konu açacağız. Haber veririm size de.
Lastikler süper. Abi o Toyota'yı vinçlemek için çok uğraştık,nereye gir dediysek girdi. Sapasağlam çıktı. (yiğidi öldür hakkını yeme modu.)nordic1903' Alıntı:Silverstone'ların hakkını vermişsiniz Şu LJ90'ın çukurdan çıkarken alınmış video kaydı var mı ;D ;D
Bekliyoruz abi fotoğraflar.umutkaptan' Alıntı:işaret
Hayırlısı abi.AKAZ41' Alıntı:Görüntüler çok güzel ,gelmek kısmet olmadı birdahaki geziye .