aytuLe' Alıntı:Kocaeli'n de ki organizasyonlara bende katılım gösteririm bekliyorum sizleri..
LeoneKG' Alıntı:Tamam arkadaşım =) Umarım en kısa zamanda bir etkinlik düzenleriz
Assasin' Alıntı:Eğer herkese uyarsa festivalden sonra kerpe , kefken cvarında bir gece konaklamalı kamp etkinliği düzenleyebiliriz arkadaşlar. Sanırım bu pazartesi bir keşif gezisi gibi bir şey yapacağım o tarafa. Özellikle Miço Koyu'nu merak ediyorum. Enine boyuna araştıracağım , uygun olursa beraber kampa gideriz.Ama derseniz ki , kamptan ziyade bir kafede çay içelim vs. ben onada varım. Siz bana ulaştırın kimler gelecek , kimler katılabilir. Ben de ona göre organizasyon düzenlemeye çalışırım.
Selamlar olsun , Deniz.
alican4153' Alıntı:Kamp etkinliğine katılamam ama cafe buluşmasına katılırım
Bakalım , diğer arkadaşlarda katılımlarını belirtirlerse bu hafta içi yapılabilir sanırım. Önümüzdeki haftasonu da yapılabilir fakat ben yokum. Haftaiçi uymaz derseniz de 9-10 Temmuz olabilir.alican4153' Alıntı:Kamp etkinliğine katılamam ama cafe buluşmasına katılırım
Bana her şey uyar. Şu sınavları atlatayım , defender sözünü unutmuş değilim yani. :sertem41' Alıntı:Kamp etkinliğine katılamam ama cafe buluşmasına katılırım ;D ;D
Assasin' Alıntı:Bana her şey uyar. Şu sınavları atlatayım , defender sözünü unutmuş değilim yani. :
Anlayamadım. Haydi iyi geceler.sertem41' Alıntı:wavv diyorum sana, bence sınavları değilde sonuçlarını atlatabilmen gerecek.
Sana iyi geceler demek istiyorum artık, umarım anlayabilmişindir.