sisdagili61
Zirve
Ynt: İnönü Yaylası - Samanlı Dağları Ova Ekspedisyonu (09 Ekim 2011)
Çamurunuz bol olsun,
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Çamurunuz bol olsun,
Artık blazerda yolda bırakırsa biz yakalım araçlarımızı.PIKACU' Alıntı:tesekkur ederım.ınanın cok ısterım.son 3 senedır o bolgeden baska bır yere gıtmıyorum.avucumun ıcı gıbı bılırım artık.her seferınde farklı bır keyıf alıyorum ınanın.havada yagmurlu olacak camura doyulacak bır gun aslında..hıc bellı olmaz gelebılırım belkı.. her ne kadar aracım off road a uygun olmasada benı yolda bırakmaz canavarım..blazer var bende bu arada..
Assasin' Alıntı:Herkese selamlar,
Gezebilir Kocaeli grubu olarak pazar günü İnönü Yaylasına çıkmaya karar verdik. GE'de tesadüfen farkettiğim adı sanı olmayan bir ovaya ekspedisyon amaçlı uğrayıp grubumuza yakışır bir ad vereceğiz.Pazar sabahı saat 10:00'da Perşembe Pazarında buluşuyoruz.
Yaklaşık yol uzunluğu 35 x 2 'dir , yakıt olayını ihmal etmeyelim.
Başka sefere abi , sezon açıldı. Bol bol çıkarız zaten.berk' Alıntı:ne şans yaa gecen hafta burdaydım sıkıntıdan patladık bu hafta bursa planı yaptım pazara yıne bır gezıye denk geldı yaa malesef gelemıyorum yerımede eglenın
Teşekkürler Niyazi abi.sisdagili61' Alıntı:Çamurunuz bol olsun,
Selamlar ,ayhan_41' Alıntı:merhaba arkadaşlar,Bende yeni disco 2 aldım ama offroad donanımı yok yolda bırakmazsa sizlerle tanışmak için katılmak isterim.
ayrıca telsiz taktırmak istiyorum. Sanırım umut beyin uzmanlık alanına giriyor.Bugün hallettirebilirsem yarın içinde iyi olur düşüncesindeyim.
Özelden attım.ayhan_41' Alıntı:telefonu varmı acaba ?
Araba yahyakaptanda mı acaba ? Armadakent civarında gördüm bir disco ama sizinki mi bilmem.ayhan_41' Alıntı:merhaba arkadaşlar,Bende yeni disco 2 aldım ama offroad donanımı yok yolda bırakmazsa sizlerle tanışmak için katılmak isterim.
Abi sende Toyota olduğu için sorun olmuyor telsiz falan.. Telsize gelene kadar daha çooook şey lazım.lakmadi' Alıntı:başkan bende hala telsiz yok umut abi fırca atmasın?
ama vinç varAssasin' Alıntı:Abi sende Toyota olduğu için sorun olmuyor telsiz falan.. Telsize gelene kadar daha çooook şey lazım.
bakarsın vince gerek kalmaz.Bizim amortisorler patlamıyor öyle her arazide.lakmadi' Alıntı:ama vinç var