KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İnönü Yaylası - Samanlı Dağları Ova Ekspedisyonu (09 Ekim 2011)
PIKACU' Alıntı:
tesekkur ederım.ınanın cok ısterım.son 3 senedır o bolgeden baska bır yere gıtmıyorum.avucumun ıcı gıbı bılırım artık.her seferınde farklı bır keyıf alıyorum ınanın.havada yagmurlu olacak camura doyulacak bır gun aslında..hıc bellı olmaz gelebılırım belkı.. her ne kadar aracım off road a uygun olmasada benı yolda bırakmaz canavarım..blazer var bende bu arada..
Assasin' Alıntı:
Herkese selamlar,
Gezebilir Kocaeli grubu olarak pazar günü İnönü Yaylasına çıkmaya karar verdik. GE'de tesadüfen farkettiğim adı sanı olmayan bir ovaya ekspedisyon amaçlı uğrayıp grubumuza yakışır bir ad vereceğiz.Pazar sabahı saat 10:00'da Perşembe Pazarında buluşuyoruz.
Yaklaşık yol uzunluğu 35 x 2 'dir , yakıt olayını ihmal etmeyelim.
ne şans yaa gecen hafta burdaydım sıkıntıdan patladık bu hafta bursa planı yaptım pazara yıne bır gezıye denk geldı yaa malesef gelemıyorum yerımede eglenın
berk' Alıntı:
ne şans yaa gecen hafta burdaydım sıkıntıdan patladık bu hafta bursa planı yaptım pazara yıne bır gezıye denk geldı yaa malesef gelemıyorum yerımede eglenın
merhaba arkadaşlar,Bende yeni disco 2 aldım ama offroad donanımı yok yolda bırakmazsa sizlerle tanışmak için katılmak isterim.
ayrıca telsiz taktırmak istiyorum. Sanırım umut beyin uzmanlık alanına giriyor.Bugün hallettirebilirsem yarın içinde iyi olur düşüncesindeyim.
ayhan_41' Alıntı:
merhaba arkadaşlar,Bende yeni disco 2 aldım ama offroad donanımı yok yolda bırakmazsa sizlerle tanışmak için katılmak isterim.
ayrıca telsiz taktırmak istiyorum. Sanırım umut beyin uzmanlık alanına giriyor.Bugün hallettirebilirsem yarın içinde iyi olur düşüncesindeyim.
Arkadaşlar yiyecek içecek işlerini bireysel hallediyoruz,herkes yiyeceğini,içeceğini getirsin,bizim arabada geçen geziden kalma 2 paket kömür olacaktı. Kömür getirmenize gerek yok yani.