tafa4196
http://www.overlandturkey.com
Ynt: İmdattt
arkadaşlar sonuç ne olacak peki biz bu virüsleri çekmeye devam mı edicez?
arkadaşlar sonuç ne olacak peki biz bu virüsleri çekmeye devam mı edicez?
burakuysal' Alıntı:Reha bey siteye üyelik sizin kontrolünüzde olsa. Sizin onaylamadığınız kişiler üye olmadığı için yaramasa olmaz mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ömer bey teşekkür ederim layık gördüğünüz için. Daha öncede yönetici arkadaşlardanda bu teklif geldi birkaç kere ama ben kabul etmedim. Bu işi yürütecek kadara sabırlı biri değilim malesef.dopamin' Alıntı:Sitede gerçek anlamda moderatörlük yapan bu işe vakit ayırabilen sadece üç kişi biliyorum keşke herkes bu konuda vakit ayırabilse tabii ki buradan gördüğümüz kadarı ile ama kolay olmasa gerek sedat bey.e de işin akçalı kısmı düşüyor karavancı bir ağabeyimizden alınmadır bu ''akçe'' belirtmeden geçmeyelim İlaveten moderatör eksiğiniz var ise yavuz çelikel kardeşimiz benim adayım her ne kadar geçmişte takışsak ise kendisi ile tanışmışlığımız vardır deli deliyi görünce deyneğini saklarmış işte öylesi bir durum gerçekten bu işi layık olduğu şekilde yapabileceğine inanıyorum herkese selamlar
YavuzÇ.' Alıntı:Ömer bey teşekkür ederim layık gördüğünüz için. Daha öncede yönetici arkadaşlardanda bu teklif geldi birkaç kere ama ben kabul etmedim. Bu işi yürütecek kadara sabırlı biri değilim malesef.