İmdattt

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ince999 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,771

Etiketler
Ynt: İmdattt

orfi' Alıntı:
Açtığı her konuyu tek tek şikayet etmektense üye profilini paylaşmak bana daha kolay geldi :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=136417

Sadece bir mesajını şikayet etseniz de yeterli.
Biz silerken tüm mesajlarını siliyoruz sorun yok.

Ahh o uykudakiler ahh. :smiley:

burakuysal' Alıntı:
Olmaz tabi 3 ayrı spam ı rapor ettim sabahın köründe

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teşekkürler.

germany rumuzlu spamı yok etmek için Sedat'tan yardım istedim.

elemanın mesajlarına bilezar zor ulaştım dün gece.

Günaydın sabah oldu siteyi açtım baktımki gece 01.40 ta yine bir spam hortlamış bir sürü mesaj çekmiş,eh görevim deyip rapor edeyim dedim ama arkadaşlar sağ olsun elini benden çabuk tutan varmış ki bu spamında ipini çekmişler.Ellerine sağlık,teşekkür ederim.

burakuysal' Alıntı:
Murat bey aman yanlış anlamayın serzenişimiz size değil. Allah kolaylık versin size...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Problem yok Burak bey.

Uyku daki spamlar uyanıyor bizde tekrar uykuya dalmalarını sağlıyoruz.

BK'de yasaklı ama bir kaç basit ayarlama ile foruma da giremiyor artık.
:smiley:

ince999' Alıntı:
Günaydın sabah oldu siteyi açtım baktımki gece 01.40 ta yine bir spam hortlamış bir sürü mesaj çekmiş,eh görevim deyip rapor edeyim dedim ama arkadaşlar sağ olsun elini benden çabuk tutan varmış ki bu spamında ipini çekmişler.Ellerine sağlık,teşekkür ederim.

Bir gece ansızın gelebilirim. ;)

Spam mesaj yazan robotun tüm mesajlarını şikayet etmenize gerek yok.
Profili üzerinden tüm mesajlarına ulaşıp tek tek siliyorum ben.

Bazen uğraştırıyor tabii Sistem kilitleniyor akşamları yoğun kullanımda iken.

Bir ara spam üyelerin isimleri birbirine çok yakın idi,eh bende rapor ettiklerimi bir yere kayıt etmediğimden,bu isim benzerliklerinde arada kaynamasınlar diye bazen aynı spamı bir kaç kere rapor etmiş olabilirim.Ayrıca bazı rapor ettiğim spam üye iki üç gün sonra yeniden ortaya çıktığıda oluyor eh bende garantili olsun diye yeniden rapor ediyorum hem mesajın sonundaki tık tan hemde üyenin kişilik bilgilerinden yani garanti olsun.
Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

SON KONULAR

Geri