delimengi
Kamp II
Ynt: İlk Motosikleti Alırken
Sevgili abilerim ikinizede şimdiden hayırlı olsun demek kalıyor , umarım hayalinizdeki motosiklete ve yolculuklara kavuşursunuz .
Ufak bir not vereyim , sizin koşullarınızda bir transalp f650 gs , kle 500 yahut dl 650 alan bir çok kişi de , ben bunu biraz zor kullanacagım gibi bir durum hasıl olur , kişisel gözlemlerimden edindiğim bunun en büyük nedeni yukarda saydığımız , uzun yol endurusu tarzındaki motosikletlerin biraz yüksek ve heybetli oluşu , genel yapısı itibarı ile arka tekerleklerinin sanki yolu tutmuyor gibi bir hisse neden oluşu , özellikle transalp ve f 650 gs için ön amartisör esneme mesafesinin uzun oluşu vesair nedenlerdir , eğer sizde böyle hissederseniz kendinize 2 ay ve 3000 km zaman verin , eger halen aynı yerde olduğunuzu düşünüyorsanız , bir yerde yanlış bir şeyler var demekdir , işde orda çekinmeden arayın yusuf mengi 0545 310 34 60 , selamlar ...
alirizabarın' Alıntı:arkadaşlar verdiğiniz bilgiler doğrultusunda f 650 almıya karar verdim .Yardımlarınız icin değerli bilgileriniz için çok ama çok tşk ederim .Bursadan sevgiler. Aliriza BARIN
gezent-i' Alıntı:Yusuf Bey,
Öncelikle cevabi yazınız için çok teşekkür ederim. Daha önce sizin yazılarınızı okumuştum, ama bana özel olan mesaj ve içeriği beni transalp konusunda çok yüreklendirdi. İzmir e gelmeden önce istanbul trafiğinde, 1982 den 2000 yılına kadar araba kullandım. (Ehliyetsiz dönemi yazmadım ) Araç tecrübem var, son 1-1.5 aydır tüm motorla ilgili yazı ve verilmiş diğer bilgileri okuyup izliyorum. Bana çok katkısı oldu, en azından bugüne kadar yaptığım yanlışları düzeltme fırsatını buldum.
Konunun özüne gelecek olursak kendi motorunuzu satmış olduğunu bey ile hem yaş hem de sahip olduğumuz motor özellikleri birbirine benzer. Cbf 250 üretimi zaten kaldırılmış, ikinci el parça fiyatlarının pahalı olduğunu da göz önünde bulundurup sizinde yazınız ışığında transalp e doğru olan meyilim % 95 diyebilirim. Şu sıralar 2. ellerin sitelerini dolaşıyorum. Tekrar teşekkür ederim.
Sevgili abilerim ikinizede şimdiden hayırlı olsun demek kalıyor , umarım hayalinizdeki motosiklete ve yolculuklara kavuşursunuz .
Ufak bir not vereyim , sizin koşullarınızda bir transalp f650 gs , kle 500 yahut dl 650 alan bir çok kişi de , ben bunu biraz zor kullanacagım gibi bir durum hasıl olur , kişisel gözlemlerimden edindiğim bunun en büyük nedeni yukarda saydığımız , uzun yol endurusu tarzındaki motosikletlerin biraz yüksek ve heybetli oluşu , genel yapısı itibarı ile arka tekerleklerinin sanki yolu tutmuyor gibi bir hisse neden oluşu , özellikle transalp ve f 650 gs için ön amartisör esneme mesafesinin uzun oluşu vesair nedenlerdir , eğer sizde böyle hissederseniz kendinize 2 ay ve 3000 km zaman verin , eger halen aynı yerde olduğunuzu düşünüyorsanız , bir yerde yanlış bir şeyler var demekdir , işde orda çekinmeden arayın yusuf mengi 0545 310 34 60 , selamlar ...