Solana' Alıntı:Hic motosiklete binmemis biri olarak, hatta otomobil kullanicisi olupta motosikletli karsiti biri olarak, bu anlatima ve verilen bilgilere saygi duyuyorum... Artik araba kullanirken yanimdan yol isteyen motosikletliye yol veriyor ve onun icinde tasidigi hazzi hissedip anliyorum. Hepsi sayende
alirizabarın' Alıntı:sayın deli mengi benim yaş 53 bende endru türü motor almak istiyorrum şu an sukutur yamaha kullanıyorum 3yıl oldu hafta sunu kısa turlar yapıyoruz ama gün geldi 150km yaptığımız oldu şimdi endroya gecmek ıstiyorum az yakan ve sorunsuz bir motor almak istiyorum tavsiyen nedir .şimdiden tşk **** aliriza barın--.
77pickup110' Alıntı:Öncelikle yazınız çok güzel ve bir çok kısmında hem fikirim. Ben uzun yıllardır bir hayal olarak gördüğüm Land Rover Defender kısmını çok çok kısıtlı bütçemle gerçekleştirdim. Şimdi sıra ikinci hayalimde fakat aşağı yukarı iki aydır forum okumaktan gözlerim aktı. Doğal olarak kafamda binbir tilki ve birbirine bağlanmamış kuyruk kaldı. Doğru olarak gördüğüm bilgileri süzerek ve çok kısıtlı bütçemi göz önünde bulundurarak Honda Cbf 150 hayalleri kurmaya başladım ancak kısa ve orta mesafe seyahat hayalleri, eşimle beraber yola çıkma ve 1,89 a 90 Kg. olmam sonucu banada cbf 150 acaba yetersiz gelirmi diye dert oldu. İkinci el de cbf 250 benim için muhteşem bir motorsiklet gibi görünüyor fakat onda kredi kartına taksit olayı zor gibi. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
moremiles' Alıntı:125cc motor hayat boyuda kullanılabilir, kendi ihtiyaçlarınıza, kişisel sınırlarınıza veya zevklerinize göre modeli zamanlada değiştirebilirsiniz...
gezent-i' Alıntı:Günlerdir motor sayfalarını dikkatle okuyorum. Nedeni ilk defa vitesli bir motora geçmek istemem. 2 senedir Honda Beat 100 kullanıyorum. Yaşım 44, boyum 1.86, kilom 98. Buraya gelmeden önce cbf 150 almak niyetindeydim. Ama bu siteden edindiğim bilgiler benim ölçülerime motorun küçük gelme olasılığı. Bir de bana eş değer hanımda arkada oturacak olunca Daha sonra 650 Transalp lere yöneldim. Ama ilk deneyimde böylesi bir sıçrama da yaş olarak gözümü korkuttu. Sonra cbf 250 olabilir dedim. İzmir de Çeşme ilçesinde oturuyorum. Trafik benim için sorun değil, araç trafiği hemen hemen yok denecek kadar az. Yani transalp de aklımı çeliyor. Lütfen sizlerin tecrübesine göre bana bir yol gösterin. Yoksa burada yazılar arasında kaybolacağım. ??? Katkınız için şimdiden teşekkür ederim.
gezent-i