İlk Göz Ağrım; HYMER CAMP 51

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abolgi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,906
Çok aradık bulamadık bulduk kaçırdık olurdu olmazdı fiyatı uyardı uymazdı derken sonunda kısmetin geldi seni buldu.Ahmet abi karavanın buradan tekrar hayırlı olsun.inşallah mutluluğun daim olsun.karavanın hakkını vermeyi unutma evin önünde boş yatmasın karavanın çok kızar sonra bunca yıl yatmış artık oda senin gibi gezmeyi haketmiş.abi hatun bilgisayarımda bilgisayarım diyor net den dizi seyredecekmiş daha yazacaklarım var ama onlarıda sonra yazarız inşallah görüşmek üzere....

Etiketler

olguncandan' Alıntı:
Ben de Ahmet bey'in karavanından istiyorum.... ;D

Bütün güzellikler sizlerle olsun Ahmet bey. :smiley:
Sayın olguncandan inşallah sizde birgün dileğinize kavuşursunuz.

raptor' Alıntı:
Çok aradık bulamadık bulduk kaçırdık olurdu olmazdı fiyatı uyardı uymazdı derken sonunda kısmetin geldi seni buldu.Ahmet abi karavanın buradan tekrar hayırlı olsun.inşallah mutluluğun daim olsun.karavanın hakkını vermeyi unutma evin önünde boş yatmasın karavanın çok kızar sonra bunca yıl yatmış artık oda senin gibi gezmeyi haketmiş.abi hatun bilgisayarımda bilgisayarım diyor net den dizi seyredecekmiş daha yazacaklarım var ama onlarıda sonra yazarız inşallah görüşmek üzere....

Sevgili kardeşim Hikmet. Karavan sahibi olmamın en büyük nedenlerinden biri sensin. Sen olmasan ben daha tırmalayıp duruyor olurdum. Karavanın bulunmasından alınmasına, eksiklerinin giderilmesinden kullanımı konusundaki yardımlarına kadar hakkın ödenmez. Karavancılığa başlamak bir yana senin gibi bir kardeş kazandığım için çok mutluyum. Herşey için çok teşekkür ederim.

Hayırlı olsun keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim..
Hikmet Bey'de sağolsun tanıdık tanımadık herkese elinden geldiği kadar destek olmağa çalışıyor.....
Kalın sağlıcakla

Selam tüm karavan dostlarına
Okurken inanılmaz haz duyuyorum..Tüm karavan severlere canı gönülden kazasız belasız geziler diliyorum.Ahmet bey tüm arkadaşların ortak arzusu gibi bende karavanınızda ailenizle birlikte hoş vakitler geçirmenizi diliyorum.Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum...Darısı ben ve benim gibi düşünenlerin başına olsun...Sağlıcakla kalın..

Ynt: İlk Göz Ağrım; HYMER CAMP 51

fsirin' Alıntı:
Karavanınızı güle güle kullanın. İsim olarak da "Nazlı Ceylan" veya sadece "Ceylan" da fena değil hani. :smiley:

Ferhat bey, çok teşekkür ederim. Duruşundan nazlı ceylan demiştim ama yolculuk esnasında gaza basmamayı öğrenmem gerekti :D , motoru çok yeterli geldi bana. binek aracımla ortalama sürüş hızım 65-70 aralığında görürdüm navigasyonda, bu kez baktığımda 79 okuyunca , hele max hızı 130 görünce dur demem gerekti. Rıfat abinin sen artık karavancısın gaz pedalına basarken daha dikkatli olacaksın, karavancının hızla işi olmaz uyarılarından sonra pedala daha bi şefkatli basmam gerektiğini öğrendim. Ceylan ismini hane içinde oylamaya sunacağım.

yetkin' Alıntı:
Selam tüm karavan dostlarına
Okurken inanılmaz haz duyuyorum..Tüm karavan severlere canı gönülden kazasız belasız geziler diliyorum.Ahmet bey tüm arkadaşların ortak arzusu gibi bende karavanınızda ailenizle birlikte hoş vakitler geçirmenizi diliyorum.Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum...Darısı ben ve benim gibi düşünenlerin başına olsun...Sağlıcakla kalın..
Sayın yetkin, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda sizde kendinize uygun karavanı bulursunuz.

carpediem69' Alıntı:
Hayırlı olsun keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim..
Hikmet Bey'de sağolsun tanıdık tanımadık herkese elinden geldiği kadar destek olmağa çalışıyor.....
Kalın sağlıcakla
Süleyman bey çok teşekkür ederim. Hikmet eşi benzeri olmayan bir arkadaş. Kendisinden Allah razı olsun.

Gerek Hikmet , gerekse Rıfat abi ellerinden gelen desteği verdiler. Her ikisinde buradan tekrar teşekkür ediyorum.

Tekrar hayırlı olsun Ahmet bey, karavanıma adaş gelmesine ayrıca sevindim.

Sigarayı bırakma maceranızın karavancılığa evrilmesi sigaraya bir an sempati duymama neden olsada uzak olsun dileklerimi
yinelemeye devam ettim zira yollarımız 12 yıl önce ayrıldı.

Selamlar.

Ahmet bey, Hayırlı olsun, Kazasız belasız sağlıklı ve mutlu gezilerde kullanmanız dileği ile Sevgi ve Saygılar.

Ahmet bey sonunda hayalinizdeki karavana kavuşmuşsunuz, sizlere karavanınızla mutlu geziler dilerim. :smiley:
Hemen de bir geziye koyulmuşsunuz, ama sürpriz gezinizin yerini bizlerden saklamışsınız. Sanırım biz bir süre daha merakla gezinizi bekleyeceğiz :D
Eşiniz ve size güzel bir tatil dilerim :smiley:

güngör' Alıntı:
Tekrar hayırlı olsun Ahmet bey, karavanıma adaş gelmesine ayrıca sevindim.

Sigarayı bırakma maceranızın karavancılığa evrilmesi sigaraya bir an sempati duymama neden olsada uzak olsun dileklerimi
yinelemeye devam ettim zira yollarımız 12 yıl önce ayrıldı.

Selamlar.

Çok teşekkür ederim Levent bey. İnşallah arayı açmadan buluşuruz bir yerlerde de bizim adaşları çekiştiririz.

BİBS' Alıntı:
Ahmet bey, Hayırlı olsun, Kazasız belasız sağlıklı ve mutlu gezilerde kullanmanız dileği ile Sevgi ve Saygılar.

Sayın BİBS, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.

drares' Alıntı:
Ahmet bey sonunda hayalinizdeki karavana kavuşmuşsunuz, sizlere karavanınızla mutlu geziler dilerim. :smiley:
Hemen de bir geziye koyulmuşsunuz, ama sürpriz gezinizin yerini bizlerden saklamışsınız. Sanırım biz bir süre daha merakla gezinizi bekleyeceğiz :D
Eşiniz ve size güzel bir tatil dilerim :smiley:
Haşmet bey, karavan alınca kullanılmak üzere ( geç kaldık ama) bir miktar izin bırakmıştım. karavan eksiksiz çalışınca tüm donanımı ile hemen aldım izni daha soğuğa kalmadan. Gezi yazısını hazırlayacağım ilk fırsatta. İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.

mabirsen' Alıntı:
Ahmet bey karavanınız hayırlı olsun. Güzel gezilerde kullanmanızı dilerim. Selamlar.
Mehmet Ali bey çok teşekkür ederim. Daha iyisi sizlerin olsun.

zentoz' Alıntı:
Bilirim o ilk seyahat heyecanını. Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel geziler dilerim.

Özgür bey çok teşekkür ederim, yanlış hatırlamıyorsam meslektaştık sizinle ve aynı patrona çalışıyorduk. (TRT)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR