Ynt: İlginç Offroad Araçları
cidden ilginc bir motor ilk kez gordum, paylasim icin tesekkurler
cidden ilginc bir motor ilk kez gordum, paylasim icin tesekkurler
Süper vallahi , ilk hayalim Camel Trophy edition LRDefender 110" Tdi , ikinsi ise böyle bir amfibik araç. O fordları ilk gördüğümde çok heyecanlanmıştım. Keşke gerçeğini , görsem , ardından sahip olabilsem.sisdagili61' Alıntı:Merhabalar,
Deniz kardeşimizin bahsetmiş olduğu araçtan birtane Trabzon-Akçaabat, Mersin'de vardı markası BMV idi.
Ben Yoroz köyünde çalışıyorken bahsederlerdi.Sahibi ruhsat alıp kullanabilmek için çok uğraşmış galiba Sanayii Bakanlığını aşamamış.
Zaman zaman balığa bile gidiyormuş, daha sonra güney de bir tatil köyü işletmecisinin satınalamak istediğini duymuştum.
O dönem başka şeylerle meşgul olduğumdan gidip fotoğrafını çekmedim hala pişmanım.Köyün muhtarı, azası ve benim bilirkişilerim sahibinin iyi dostuydular gitsek belki denize bile çıkabilme şansını yakalardım.
Bu tekne veya otomobil bir dönem ulusal gazetelerin birinde karada seyir halinde ve denizde balık tutarken görüntülenmişti.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
darktreys' Alıntı:http://www.kure.tv/web-tv/796-motorlu-arac/dev-kamyon-ikiye-bolundu/77-Bolum/96027/
;D ;D ;D ;D
Gerçekten Ülkemizde üretilse ..Alınabilinecek bir araç.......Teşekkürler...pancarmotorcu' Alıntı:Türkiye çıksa alınabilecek bir araç