İlginç Offroad Araçları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 566
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 86,601
Ynt: İlginç Offroad Araçları

zaten askerlik olmasa bu tür araçları anca filmlerde görürdük. Doğuda btr80 ler unimoglar tdi landlar,man,shorlandlar, cobraları kullanmak herkese nasip olmaz. Çok şanslıyım o konuda :D aslında fotolarımı koyacağım ancak scanner ettirmem gerekiyor. Malum 2005 yılında pek digital fotoğraf makinası yoktu.

Etiketler

Valla radyatörü bile kaynak çapağından benm yöntemle koruyorlar. Bildiğin karton koy çapak atlamasın usta yöntemi :smiley:

conquest1.jpg

Bu arada nissana bayıldım

Pajerolar çok güzel ama paletler yolu bozuyor diye belli bir kar sınırından sonra yola çıkmalarına izin veriliyor....

moonwalker_arc' Alıntı:
O paletler demir değil, Kauçuk benzeri bir maddeden yapılıyor, onun için yol bozmuyorlar diye biliyorum.
Bi ara haberlere çok çıkmıştı bu konu yok ambulanslara şu kadar para verildi yola çıkarmıyorlar vs diye oradan hatırlıyor gibiyim :DD

Geçen hafta veya bilemediniz on gün önce Rize Kültür Merkezi önünde önüme düştü gırgır gidiyordu dayanamayıp solladım. :smiley:

Bu konu sabit konulara taşınırsa çok sevinirim uzun soluklu olacağı kanısındayım

yarın yeni resimler geliyor :smiley: ayrıca foto yüklemenin otomatik bir yolunu buldum. Çok kolay ve toplu şekilde yükleyebiliyorsunuz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri