İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erischman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,746
Ynt: İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım

Kamyon BMC İzmirde fabrika bahçesinde duruyormuş birazdan fotolarını paylaşıcam.

Etiketler

bmck1.jpg

BMC %100 Türk firması. ingilizler hisselerini vermiş, bütün hisseler Çukurova Holding 'e ait.

Türk yapımı kamyon ile Dakar'a girmek... Nekadar uç biyerde.. Helal olsun adamlar başarmış..
Şimdiki durumda, ekonomik vs. imkansızlıklar var evet, ama o gunde teknolojik ve maddi imkansızlıklar vardı..

İstedinmi herşey oluyor. Buda bir kanıtı, Türk yapımı kamyon ve Dakar... Hayal gibi ama gerçek..

İşin birde şu boyutu var. Bunu kaç kişi biliyor??? Yada dobloyu???

Fatihimizin fotoları böyle bir araç kazandırdığın için teşekkürler BMC teşekkürler Renç KOÇİBEY....

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67027.new#new

boxeralfa' Alıntı:
bmck1.jpg

BMC %100 Türk firması. ingilizler hisselerini vermiş, bütün hisseler Çukurova Holding 'e ait.
bunada itiraz gelir birazdan çok bilmişlerden.BMC british motor corp. leyland morris landrover mini rover daha bi sürü markayı içinde barındıran bi firmaydı.izmirli köklü bi ailenin malıyken önce bir kısım hissesi sonra tamamı çukurova grubunca alındı.bmc isim haklarıda dahil olmak üzere bi Türk firması oldu.ama %100 yerli sayılmayabilir.motor cummins,
şanjman zf vs. vs. ama türk mühendisleri türk işçisi yapıyor.askeriyede bir sürü 6x6 araç var bmc,ve bmc nin yaptığı bi kaç çeşit zırhlı personel taşıyıcı,topunu sanırım mke nin i ürettiği bi top lu araç.adamlar yapıyor yani.

ya ben bu forumda daha seviyeli insanların olduğuna eminim.böyle kendini bilmez bir cahile cevap vermek zorunda kaldım malesef son defa yazayım laf salatası yapma burada konu vural ahmet mehmet değil adamın dakara gidip gitmediği. adam olan pardon yanlış bilgi der geçer senin onu deme erdemin olmadığı gibi aklın sıra amca çok bilmiş filan gibi kelimelerle beni değil kendini küçük düşürüyorsun neyse bundan sonra istediğin kadar yazmak atmak serbest aynı doktorun dediği gibi bu konuda son yazımdır.

ayrıca bmc meraklısı arkadaşa o kamyonda dakarı bitiremeyip(yanlış hazırlandığı için)marsilyada bir hurdacıdan rehin parası 550bin lira ödenerek geri alınabilmiş ve izmirde durmaktadır.niye rehin kaldığını tanıyorsan yarışanlardan ve hayatta olanlardan ahmet ve mustafa ya sorarsın sana cevap verecek kişi şu an aramızda değil

ben kendi adıma noktayı şöyle koyayım. forumda elbette yüzlerce seviyeli insan var binlerce konu başlığı açılıyo.hemen hiç biri yaa diye başlamıyo.adam herif kelimeleri kullanılmıyo.genelde kimse o öle değil demiyo benim bildiğim kadarıyla böyle diyo.eküü hebele höö gibi lemandan araklama gülümseme şaşırma ucubeleri kullanmıyo.onun için o insanlara cevap verirken soru sorarken ahmet bey mehmet bey diye hitap ediliyo.kahvede konuşur gibi sen daha toysun kardeşim gibi kelimelerde kullanılmıyo.artık ekol olmuş becce vural ak erkan birinci gibi bu hobiyi profesyonelce yapanlara saygısızlık edilmiyo.yani seviye böyle bişi.son olarak şunu söyliyeyim size kulağınıza küpe olsun.benim cibi bilgisiz cahilleri eğitmeniz için.önce hilim ;sonra ilim

Konu başlığı bu'muydu arkadaşlar. :D[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

DSC00231.jpg

DSC00194.jpg

DSC00264.jpg

Çok güzel,adrenalin dolu bir video paylaşımın için sağol.

benmi izleyeedim yoksa manasız bir reklam videosumuydu :eek: :eek: :eek: :eek:

karavanı üreten firma bizim karavanlarla en güzel adrenalini toyota ile yaşarsınız şeklinde bi reklam yapmış sanki.

bencede haklısınız en güzel adrenalin toyota....

ama sanki bunlar daha heyecanlı...

http://www.youtube.com/watch?v=6TRCroy3DKs&feature=related

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR