vural ak intercitiy rent a car ın sahibi kendisi dakarda bildigim kadarıyla mehmet becce ile mücadelede vermişti..dakarda kullanılan pajero larına hasta olmuştum valla..baymineral' Alıntı:![]()
![]()
Aralarında Türk yarışmacı bile varmış.
![]()
Vural Ak in the 4x4.is Willys. He comes from Turkey and is driving a restored vehicle owned by Ragnar on the Pizza 67 Willys. He is one of the best off road drivers in Turkey and has competed in the Dakar rally. This is the first time he has set hands on a Formula Off Road vehicle.
tuncaaayy' Alıntı:vural ak intercitiy rent a car ın sahibi kendisi dakarda bildigim kadarıyla mehmet becce ile mücadelede vermişti..dakarda kullanılan pajero larına hasta olmuştum valla..
senelr öncesi isoff un yarışlarınada giriyordu...o da meraklıdır şilede eskiden raslardım kendisine..concrete' Alıntı:Şimdi intercity deki full donanımlı hummer ın orada ne aradığını anladım. ayrıca bir de off road modifiye pick up vardı.
concrete' Alıntı:Şimdi intercity deki full donanımlı hummer ın orada ne aradığını anladım. ayrıca bir de off road modifiye pick up vardı.
tuncaaayy' Alıntı:senelr öncesi isoff un yarışlarınada giriyordu...o da meraklıdır şilede eskiden raslardım kendisine..
isoff yarışlarına paris dakkar antrenmanı için giriyodu galiba.paris dakkarda bi kaç yıl çok güzel şekilde hem ülkemizi hem mitsubishi pajero yu temsil etti.tuncaaayy' Alıntı:senelr öncesi isoff un yarışlarınada giriyordu...o da meraklıdır şilede eskiden raslardım kendisine..