İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erischman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,755
Ynt: İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım

..

20070827_1188202668_spjy-b.jpg

Etiketler

baymineral' Alıntı:
Off-Road-083005.JPG

2798.jpg

Aralarında Türk yarışmacı bile varmış.

formula-off-road-hella-1-2006-168.jpg

Vural Ak in the 4x4.is Willys. He comes from Turkey and is driving a restored vehicle owned by Ragnar on the Pizza 67 Willys. He is one of the best off road drivers in Turkey and has competed in the Dakar rally. This is the first time he has set hands on a Formula Off Road vehicle.
vural ak intercitiy rent a car ın sahibi kendisi dakarda bildigim kadarıyla mehmet becce ile mücadelede vermişti..dakarda kullanılan pajero larına hasta olmuştum valla..

tuncaaayy' Alıntı:
vural ak intercitiy rent a car ın sahibi kendisi dakarda bildigim kadarıyla mehmet becce ile mücadelede vermişti..dakarda kullanılan pajero larına hasta olmuştum valla..

Şimdi intercity deki full donanımlı hummer ın orada ne aradığını anladım. ayrıca bir de off road modifiye pick up vardı.

concrete' Alıntı:
Şimdi intercity deki full donanımlı hummer ın orada ne aradığını anladım. ayrıca bir de off road modifiye pick up vardı.
senelr öncesi isoff un yarışlarınada giriyordu...o da meraklıdır şilede eskiden raslardım kendisine..

concrete' Alıntı:

full hummer yanında devasa 5 kapı rubicon var 37 boggerlar ile fena araba,

modifiye nissan pick up ile pajero yanlarında sinek gibi duruyorlar...

o kangoo oradan sağ sağlim çıkabildimi arkadaşlar :smiley:

tuncaaayy' Alıntı:
senelr öncesi isoff un yarışlarınada giriyordu...o da meraklıdır şilede eskiden raslardım kendisine..
tuncaaayy' Alıntı:
isoff yarışlarına paris dakkar antrenmanı için giriyodu galiba.paris dakkarda bi kaç yıl çok güzel şekilde hem ülkemizi hem mitsubishi pajero yu temsil etti.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.