ömrümü7ler
...BARATOĞLU...
Ynt: İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım
süper yaww
paylaşım için teşekkürler.
süper yaww
paylaşım için teşekkürler.
vural diye bahsettiğinize göre yakın tanıyosunuz.vural ak içinde paris dakarında olduğu cross country şampiyonasını 2 yıl üstüste kovaladı basından takip ettiğimiz kadarıyla.kopilotu mehmet becce ile otomobil sınıfında yarıştı diye biliyoruz.renç koçibey paşa diye bilinirdi ama mızıkçıydı.moritanyada kaçırıldık diye döndü geldi dakardan ama savaş ay yazmıştı galiba navigasyon bilmediklerinden kaybolmuşlar.vural ak gerçek anlamda internasyonel rally raid kovalayan iki ekipten biri diğeri ali deveci .doBlo tofaşın hayal projelerinden birimotogezgin' Alıntı:güzel fotoğraflar ancak vural dakara falan gitmedi... dakar rahmetli renç 2 kere katıldı bitiremedi birinde BMC kamyonla ahmet utlu ve mustafa ile birinde Pajero yusuf avimelekle.
Otomobilde dakarı bitiren tek türk ekip 1991 de ali deveci galip gürel T2 de 7ci. genel klasmanda 32. bitirdi.
Motosiklette ise 5 kere Kemal Merkit katıldı ve bitirdi.
2002 senesinde resimdeki doplo az kalsın Dakara gidiyordu şu anda tofaş garajında çürümekte 4x4 300 beygir fotoğraf kilyosta çekilmiş deniz tarafından otoparka doğru zıplarken ,içinde mekaniker serkan ve ali deveci var kulaklı mikrofonları ağızlar açık gibi göstermiş...
dakara falan gitmeidi dediğiniz vural ak dakar ın arjantindeki startında eski dakar anılarını anlatıyo.sizden gizlemiş galiba dakar anılarını.afrika daki etaplarla güney amerika etaplarını karşılaştırıyomotogezgin' Alıntı:güzel fotoğraflar ancak vural dakara falan gitmedi... dakar rahmetli renç 2 kere katıldı bitiremedi birinde BMC kamyonla ahmet utlu ve mustafa ile birinde Pajero yusuf avimelekle.
Otomobilde dakarı bitiren tek türk ekip 1991 de ali deveci galip gürel T2 de 7ci. genel klasmanda 32. bitirdi.
Motosiklette ise 5 kere Kemal Merkit katıldı ve bitirdi.
2002 senesinde resimdeki doplo az kalsın Dakara gidiyordu şu anda tofaş garajında çürümekte 4x4 300 beygir fotoğraf kilyosta çekilmiş deniz tarafından otoparka doğru zıplarken ,içinde mekaniker serkan ve ali deveci var kulaklı mikrofonları ağızlar açık gibi göstermiş...
motogezgin' Alıntı:murat kardeş kaç yaşındasın bilmiyorum ama benden ufaksındır zannediyorum onun için kardeş diyorum.
Aslında forumlarda pek topa girmem ama konum olunca cevap yazayım dedim.Afrikadaki yarışlar başka Paris Dakar başka aynen Ari Vatanen başka Mika Hakinenin başka kişiler olduğu gibi dün akşam yayında Vuralın karıştırdığı gibi.
Vuralın Dakara gitmemiş olması onu küçültmez ama ben Dakara gitmediğini söylemiştim sadece...Sen konuyu çok ciddiye almışsın belli ki gitmediğini senden saklamış..
sevgili moto gezgin amcacığım yaşım 44.dün gece eurosportta intercity rent a car ceo su VURAL AK canlı yayında accık kariyerinden girdiği yarışlardan niçin arjantin şili arasında yapılan yarışa dakar dendiğinden kullandığı ilk benzinli 3.5 benzinli aracından daha sonra başka copilot(sanırım sağ koltukta oturan şahsı kasttetti.belki yoldan aldığı otostopcuda olabilir)dizel araçla portekiz dakar arası yapılan yarıştan firavun rallisinden (buda rallyraid)bütçelerden bahsetti.mehmet becce gibi bu camianın saygı sevgiyle bahsettiği bi offroad grusu vural ak a co pilottluk ta yapmışsa adamda dakarda türk bayrağıyla yarışıp finish gördüyse sen bence topa girme.90 yaşındaki amcanın sorunuda seni ilgilendirir.sanırım bevliye mütehassısın.hikayeden haberim yok.ben meşhur dendimi becce, çarpışantürk ,vural ak,erkan birinci anlarım.ari vatanen ralli sürücüsüdür .ancak dakar ı pejo ile citroen ile defalarca birinci bitirmiştir.hakinende f1 pilotu olmasına rağmen geçtiğimiz yıl wrc kovalamıştıır.ben bilmeden atan sanal bilgeleri ciddiye (makaraya)alamaya bayılırım.kendi yazdığını oku.çelişkiyi gör.çarpışantürk diye yazdığımda oğul arif değil kenan çarpışantürktür.camia seceresini bildiğin için hatırlatayım dedim.saygılar amcacığım
boxeralfa' Alıntı:
dostum vural ak fotosu küçük ama sanırım kilyos gümüşdere plajında güneşlenmeye gittiğinde çektirmiş vural ak.motokurye nikli bilge amca daha iyi bilir.vural diye bahsediyo.paşadanda(renç koçibay-orjinal soyadı koçibaydır sonradan koçibey soyadını almıştır)renç diye bahsediyo.güzel fotolar.paylaşım için teşekkürlerboxeralfa' Alıntı: