İhalede Satılacak Ducato Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Fantastic Light Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,456
Ynt: İhalede Satılacak Ducato Karavan

Tam bir bilgim olmasada bu araç güncel fiyatı ne kadar? Riske değermi ?

Etiketler

Aracın avrupa satış fiyatı iç dizayn farkları göz önünde bulundurularak 48.000 € gibi, yani 125.000 TL, bu araç permi ile yurda girse kullanıcıya ulaşması 200.000 TL'yi bulur....Sonuç 100.000 TL'ye maledilebilirse iyi rakam olur...
Ama merak etmeyin, biz detaylarla uğraşırkaen, birisi çoktan kafasında işi bitirmiştir bile, geçenlerde bitirilen iş gibi....
Karavanın muhtemel iç görüntüleri böyle olabilir.....

LMC 11.JPG

LMC 22.JPG

LMC 33.JPG

LMC 44.JPG

LMC 55.JPG

TezzMertek' Alıntı:
2 adet fırın yetmemiş bir de mikrodalga konmuş.

Yuhh yani.
:D Tahmini içi böyle tabi. Gerçekte nasıl bilinmiyor.

Benim ilk gözüme takılan sorun arka kısmın alçak ve aşırı uzun olması. Bende olsa, arka bölümü herhalde ilk gezide yolda bırakırım. :eek:

Muhtemelen araç boş olarak 3.5tona yakındır. Bu da yolda sürekli ceza ödenecek demektir. :-\

Araç, çok büyük bir ihtimalle, 2008 model LMC Liberty 642 TI .
2009 modelinde sürücünün tam üstünde panoramik, sol yanında ise 2. pencere var, 2008 in iç tasarımıda daha basit ve değişik.
Uzunluğu 694 santim, 4 yataklı, motor 96 kW gücünde ve de fabrika çıkış ağırliğı 2754 kg yani, tam 746 kg :eek: yükleme yapılabilir konumda !
47.990 Euro, 2008 deki yeni satış fiatıydı. Almanyada şu anda sezon öncesi, kilometresi ve ekstralarına göre ortalama 35.000 Euro ve üzeri gözüküyor.
Test bilgileri ve resimler. (sayfa 20-24)

arkadaşlar antalya tasiş müdürlüğünü aradım aracın fotoğraflarında hasar görünmediğini fakat %35 hasarlı yazıldığını sebebinin ne olduğunu sorduğumda telefondaki yetkili karavan kısmının tamamamen yanmış olduğunu hatta şöför mahallindeki koltuklar ile aracın torpidosununda yanmış olduğunu söyledi.lmc karavanların izolasyonu bu kadar kalitelimi ki dışında hiç hasar görünmüyor bende anlamadım.

çok merak ettim, perşembe gününe bu aracı görmek için antalya'ya gidecegim. gördüklerimi burada sizinle paylaşırım

Selamlar
Bugün karavanı görmeye gittim yakından inceleme fırsatı oldu.Karavan dışardan on numara gözüküyor herhangi bir sorunu yok ama içi yanmış yani bildigin yangın çıkmış karavanda içinin ön konsol dahil bu şekilde kullanılamaz. yüzdeye vurursak %80 bitikİçinin komple sıfırdan yapılması lazım. 30.000 masrafı var gibi
İç dizaynı aşagida arkadaşların paylaştıgı foğraflardaki gibi

ugras1' Alıntı:
Selamlar
Bugün karavanı görmeye gittim yakından inceleme fırsatı oldu.Karavan dışardan on numara gözüküyor herhangi bir sorunu yok ama içi yanmış yani bildigin yangın çıkmış karavanda içinin ön konsol dahil bu şekilde kullanılamaz. yüzdeye vurursak %80 bitikİçinin komple sıfırdan yapılması lazım. 30.000 masrafı var gibi
İç dizaynı aşagida arkadaşların paylaştıgı foğraflardaki gibi

hayret yangına rağmen dış kabuk bozulmamış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR