İğneada Off-Road Keşif Gezisi (29-30 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeepcj7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,940
Ynt: İğneada Keşif Gezisi (29-30 Eylül 2007)

Mustafa abi, yapma yaw çık biraz daha çık 16lt felan demezsen uykum kaçıcak valla... :D

Etiketler

170 cc makinayla ve 1200 kg ağırlıkla , derelere girmeden en fazla yakan benim galiba.

Hakan vallahi bravo...O gün aramızda 8x8 varmışta benim dikkatimi çekmemiş :smiley:

IMG_7430.jpg

MK51' Alıntı:
BamBina arkadaşım önce bir-iki geziye co-pilot olarak gel. Çamurlara gir, halat bağla, valiz taşı... Araçları tanı.
Sonra ne alacağına karar verirsin. Laf aramızda cip ya da jip'in Jeep olduğunu da ;)...

Çamurlara girerim, fakat halat valiz... hm erkeklere bırakıyorum o işleri ;) Ben, sadece co-pilot olarak memnun olurum,dağlarda,çamurlarda benim süreceğim arabaya yazık olur valla :smiley:

BamBina' Alıntı:
Çamurlara girerim, fakat halat valiz... hm erkeklere bırakıyorum o işleri ;) Ben, sadece co-pilot olarak memnun olurum,dağlarda,çamurlarda benim süreceğim arabaya yazık olur valla :smiley:

Valiz espiri idi zaten. Halat (strep) maalesef co-pilot işi, ama centilmenimiz bol. OK ?

MK51' Alıntı:
Valiz espiri idi zaten. Halat (strep) maalesef co-pilot işi, ama centilmenimiz bol. OK ?

Tamam anlastik o zaman, ben halat yerine bol bol fotograf cekerim. ;)

Fotoğraf ta çektiğini niye baştan söylemedin. Tüm boş co-pilot koltukları senin artık.

Fotoğraf demişken ben resimleri bi türlü upload edemedim... "yeni konu açmaya yetkiniz yok" diyooo... her zamankinden farklı bişey yapmıorum, webshotsla alakalı problemdir belki....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR