İğneada Off-Road Keşif Gezisi (29-30 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeepcj7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,947

Jeepcj7

BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT!
Yer
ISTANBUL
Gezimiz üvey evlat oldu galba :smiley: bir iki resim video koyalım..... Bence pazar günki uzun(!) dağ yoluna kışın girmek lazım... o tarafların karı (kar anlamında Recep abi :smiley: ) meşhurdur...

Etiketler
İğneada Keşif Gezisi (29-30 Eylül 2007)

Genelde 2 çeker gitmemize rağmen bulduğumuz heryerde debelenmeye çalıştık...

Ömerimize Recep abi yol açarken...

[youtube=600,470]8Ou65jJtnJU[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=8Ou65jJtnJU

Biz dereyi geçerken sona kalan Serkan, uyuyada kalmış... Ömer gidip zorla uyandırdı, Serkan marşa basıp tekrar uyumuş.. neyse....

http://www.youtube.com/watch?v=_0EhK8LShmU

Doğa çok güzeldi bir süre sonra hafif betona benzer taşlık yola dönüştü.... Esasında kum, orman ve stabilize yol şeklinde idi... Kar yağdığı zaman 2 günde geçemeyiz oraları...

Bulduğumuz nadir çamurlardan Serkan'ın ve Mustafa Abi'nin geçişi

http://www.youtube.com/watch?v=LjbG2O-8L24

İĞNE ADA FOTOĞRAFLARI NEREDE ARKADAŞLAR ALİ

ilk defa bir gezi sonrası forumda cansızlık var
bu kadar can sıkıcı bir gezimiydi ?
yorum yok fotoğraf yok
bir tek orkundamı makine vardı ?
bu geziye kaç araç katıldı ?

Se
yücel' Alıntı:
ilk defa bir gezi sonrası forumda cansızlık var
bu kadar can sıkıcı bir gezimiydi ?
yorum yok fotoğraf yok
bir tek orkundamı makine vardı ?
bu geziye kaç araç katıldı ?

Sevgili Yücel
cewabını bildiğin soruları niye sorarsın ki ::smiley:

ben istanbul da değildim senin avantajın var
avantajın varsa avantajın var ;D

Gezi sıkıcı değildi ama beklendiği  gibi değildi sadece. Igneada keşif gezisi derken ben Isoff'un web sayfasındaki resimlerden hareketle hayal kurmuştum ama bu mevsimde yollar kuruydu... Sanırım Isoff aralık gibi gidiyor, o zaman zorlu olur parkur.... Serkan ve Hakan'da makine vardır ve düzgün resimler onlardadır... Serkan'ın işleri yoğun, Suat Abi'de de makine vardı sanırım...

Bu bir keşif gezisiydi, beklendiği derecede parkur zor olsaydı ( http://www.isoff.org.tr/galleries.asp?ctID=18&RecID=50 ) dereler kabarmış yollar çamur olsaydı bizim arabalarla bile hala oralarda olabilirdik... Bence ya karda gitmek lazım, yada karlar eridikten hemen sonra... resimlere bakılırsa Isoff bu geziye çok yıldızlı araçları götürüyor.

evet isoff geziyi tam zamanında yapmış sanırım
bu geziye aralık gibi gitmek lazım heralde yada mart ta
tabi benim araçla gitmemek lazım o zamanlar :smiley:
şimdiki hali benim araca uygun görünüyor :smiley:

06:00'daki gezinin duyurusu 5 kişilik liste yapılmış halde 00:49'da forumda ilan edilirken etabın zorlu olduğu bildirilmişti oysa... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR