İğneada İsoff Gezisi (27 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,889
Ynt: İğneada İsoff Gezisi (27 Aralık 2008)

Söz veriyorum bende birgün defenderi gözden çikarırsam sizinle gelecem bune yavvvv :smiley:

Etiketler

Malesef tutamadım yani aklıma bile gelmedi,etrafın güzelliğini seyretmekden,bide biliyosun sürekli döndük hani :smiley: ama genelhatlarıyla biliyorum.Gezenbilir olarak eğer gidersek bulurum birinden.

bull' Alıntı:
tabi bizde l 200 arazi şanzımanını yedik , kaskodan hallediczez yoksa durum vahim :'(
tarık benim hidrolik pompası yamuk yaptı 1700 tl sıkışmış...kaskoyu senin firmayamı geçirsek acaba ;D

Tuğsan süper gezi olduğu her kareden belli oluyor. Yılbaşı yoğunluğu dolayısı ile bu geziyi kaçırdığıma pişmanım. Mustafa abi bayağı ısrar etti ama yoğunluktan kendide gelemedi.

Sende artık al bir MT. Şansını zorlama o kadar ;)

Paylaşım için teşekkürler.

Nedemek abicim sizlerle paylaşmak büyük bir zevk,inşallah gezenbilir olarak gideriz.Evet Mt lastik şart oldu,ufaklığın sınırlarını bayyaaa zorladım ama 1 haftadır arıyorum benim ebatlarda lastik yok. 285 75 16 bulan olursa haber versin.Artık seneye gelirsiniz.

MTR düşünürsen goodyear da o ebatlar mevcut ...
tugsan75' Alıntı:
Nedemek abicim sizlerle paylaşmak büyük bir zevk,inşallah gezenbilir olarak gideriz.Evet Mt lastik şart oldu,ufaklığın sınırlarını bayyaaa zorladım ama 1 haftadır arıyorum benim ebatlarda lastik yok. 285 75 16 bulan olursa haber versin.Artık seneye gelirsiniz.

tugsan75' Alıntı:
Şimdiki görüntülerde lastiğin önemini göreceksiniz.Ben delikanlılık yapıp A/T lstiklerle gidince tutunamayıp birkaç batma yaşadım.Ama diğer araçlar ceylan gibi gittiler.

Tuğsan kardeş merhabalar,öncelikle böylesi bir parkuru tamamladığınız için yürekten tebrikler ve paylaşımda gösterdiğiniz cömertlik için ayrıca teşekkürler.Parkur girişinde kanala kayan araçlarda dif lock yokmuydu acaba,zemin gevşek ancak ön tekerler iz dışında olmasına rağmen çok zorlanmışlar.Teşekkürler ve tebrikler tekrar.Selamlar :smiley:

Fotğraflarda pek belli olmuyor ama zemin buz+kar+çamur karışımı tuhaf birşey olmuştu,bizim kaz ayağı dediğimiz lastikli araçlar geçti ama diğer Mt ler tabiki arka kilit veya limited olduğu için,öndede kilit olmayınca kafayı oturtmakda biraz zorlandılar.Bende delikanlılık yapıp AT lerle gidince 2/3 yerde doğal olarak mantarladım.Ama daha koymadığım fotolar var onlarıda ekliyim,ozaman biraz daha fikir sahibi olursunuz.

Tuğsan en uygun 285/75/16 Federal şu anda. Ama gezide Defender'da gördüğümüz kadarıyla çamurda önlerde ağır aracın yön bulması zor oluyor Federal'le. Demirtaş Otodinamik getiriyor.
Sadece geziler için biraz pahalı veya gereksiz olabilir ama Silverstone tavsiye ederim. (Tarık'ın lastiklerinden)
Aslastik getiriyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri