İğneada İsoff Gezisi (27 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,889
Ynt: İğneada İsoff Gezisi (27 Aralık 2008)

Tuğsan, bu gezi hakkaten güzel olmuş. Beraber gidelim bir ara. Bu arada LC konvoyun yakışıklısıymış :smiley: Önündeki ızgara daha farklıydı di mi? Siyahtı ve içerdeydi diye hatırlıyorum.

Etiketler

tugsan75' Alıntı:
Yok abi yanlış anladın,Mehmet Becce abimiz oraları ezberlemiş,ama genede macera olsun diye arada bir bura nereye çıkar diye daldırdı bizi kafasına göre ama ekip kalabalık olunca dönmesi birz vakit aldı.Çok keyifliydi inan kimsenin gıkı bile çıkmadı.

tugsan hocam oda işin başka keyifli yanı orda olmak vardı anı yaşamak tadını cıkarmak vardı kacırdık güzel gezi olmuş

Erdin abi msjın çok güzel teşekkürler,bu düşüncelere sahip birinin nazarı deymez,deyse bile canın saolsun.Eve şimdi geldim 2 gündür kartepede kamp attık ve gene inanılmaz şeyler yaptık yarın itibariyle yükleyeceğim resimleri kendinize iyi bakın.Cem cim senide bekliyoruz araban bitti sanırım artık asfalttan çık katıl aramıza :smiley:

Tamam ilk gezide varım. Araba hiç bitmez tabi bu arada. Şimdi foruma girmeden önce aynamahruti bakıyordum :smiley: Bu arada geçen hafta bende Sapanca'da 50-60 cm karlı köy yollarına vurdum, Uğur Ekrem atvlerle geldiler ama tek araba konvoy keyfi gibi olmuyor tabi. Bekliyorum.

tugsan75' Alıntı:
Erdin abi msjın çok güzel teşekkürler,bu düşüncelere sahip birinin nazarı deymez,deyse bile canın saolsun.Eve şimdi geldim 2 gündür kartepede kamp attık ve gene inanılmaz şeyler yaptık yarın itibariyle yükleyeceğim resimleri kendinize iyi bakın.Cem cim senide bekliyoruz araban bitti sanırım artık asfalttan çık katıl aramıza :smiley:

Fotoları 4x4 gözle bekliyorum :smiley: Sevgiler...

Erdin bey mesajınızı keyifle okudum,benim gibi çaylak off-road meraklılarına çok şey öğretiyor.Teşekkürler ve tebrikler.

ufuk28' Alıntı:
Erdin bey mesajınızı keyifle okudum,benim gibi çaylak off-road meraklılarına çok şey öğretiyor.Teşekkürler ve tebrikler.

Ufuk Bey Merhabalar,bu tutku düştüğünde gönlünüze artık çaylak değilsiniz demektir,kendinize haksızlık etmeyin lütfen.Tecrübe zamanla,bilgi paylaşımla zenginleşir.Teveccühünüze ben TEŞEKKÜR ediyorum.Saygılar :smiley:

hepinize slm . gezilerinizi keyifle takip ediyorum , bende yeni toyota hilux aldım , hiç bir şeyini değiştirmedim ama merak ediyorum standart bir hilux bu gezilerinize katılabilirmi ?

Burak bey bu tarz gezilere katılabilmek için Lastik 100% şart + vinç,diğer ekipmanlarda,şart ama bu ikisi olmazsa olmaz.Off-road araçlarımızda olması gerekenler bölümünü incelerseniz,daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.Bu arada esas önemli olan birsey daha var ARACIM ÇİZİLİRSE diye sakın endişelenmek yok,araçlar çizilmiyor,ağaç dalları seramonisiyle kazınıyor. ;D ;D ;D

Evet Tuğsan tecrübeyle sabit :smiley: ben bunu suzukiciler buluşmasında yaşadım. O nedenle bu işe uygun ikinci bir araç yapmak istiyorum.

tugsan75' Alıntı:
Burak bey bu tarz gezilere katılabilmek için Lastik 100% şart + vinç,diğer ekipmanlarda,şart ama bu ikisi olmazsa olmaz.Off-road araçlarımızda olması gerekenler bölümünü incelerseniz,daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.Bu arada esas önemli olan birsey daha var ARACIM ÇİZİLİRSE diye sakın endişelenmek yok,araçlar çizilmiyor,ağaç dalları seramonisiyle kazınıyor. ;D ;D ;D

biz ona "doğa arabaya imzasını" attı diyoruz ;D

bence araçlar böyle daha yakışıklı oluyor...

Yaaa sormayın çok ufak bi vuruk yerim vardı,boyacıya bıraktım,arabayı almaya gittim bir baktım parlıyor.Boyacıya dedimki ne yaptın abi,oda demezmi; abi para verme zaten bütün gün uğraştım,çıkaramadım çiziklerini kusura bakma dedi.Benim ufaklığım öyle cilaya falan gelemez. :smiley: :smiley:

cevabınız için teşekkür ederim , gözümü korkutmayı başardınız bu işin hafifletilmiş modu yokmu acaba. :smiley:

bir de söylediğiniz bölümü bulamadım off road araçlarında olması gerekenler bölümü nerde acaba.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri