Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arada ağaçlar kesilmesi için köylüler tarafından devrilmiş,biz sadece onlara kesme işinde yardım ettik.Ama sayı fazla olunca bazılarını kaldırıp altından geçtik.
Aslında hata bende marşpiyel konusunda herkeze sökün drim,ben nasıl olsa araç yüksek diye sökmemiştim.Ama doğa affetmez işte alır götürür.Elektrik aksam sorunuda yarı şansızlık,yarı ihmal.Sabah kampdan çıkarken cazırtılar geliyordu umursamadım.Okadar sallantıya dayanamadı tabiki.O bahaneyle herşey kontrolden geçti.
Sabah, 9:30 da Çatalca Subaşından girdik akşam 9:00 da iğne adaya 10 km kala kamp alanına tamamı orman olan yoldan geldik.Aynı şekilde pazr sabahı 9:00 akşam 8:00 a kadar full orman.Yolu nasıl buluyorduk derseniz,Mehmet Becce+şans+tesadüf
Şimdilik son fotoğraflar,daha ayıklayınca yükleyeceğim.İnşallah gezenbilir grubu olarakda gideriz inşallah ama araçlar full+full olmalı kesinlikle,yoksa bayaa bir sıkıntı yaşarız.